Tuesday, September 10, 2019

Yayyy! Instagram Cik Epal dah verified!





Yayyyy dah dapat blue tick!! ✅ 
Ni lah satu-satu nya blue tick yang menggembirakan dan tak menyakitkan hati. Haha.



Tengah dok scroll notification intsgram semalam. Tiberr dapat benda alah ni. Aku pon macam “eh biar benar dah verified?” Pastu terus tekan profile aku.
Eh aah lah dah dapat blue tick!!! Terus meloncat kegembiraan aku. Haha 🤣



Yang tanya aku apa benda verified badge ni? Ni aku copypaste lah dari instagram 😁

“A verified badge is a check that appears next to an Instagram account's name to indicate that the account is the authentic presence of a notable public figure, celebrity, global brand or entity it represents.”

Bila dah dapat je blue tick ni tiberr aku terasa aku legit 💯. Haha 🤣. Pada mulanya memang aku tak sangka aku akan dapat sebab aku kan tak guna nama aku. Aku hanya guna nickname “Cik Epal” je untuk semua sosial media aku. Aku pon rasa sampai bila-bila aku mungkin tak kan dapat verified badge ni sebab nama “Cik Epal” tu. Ye lah amende cik epal ni kan? Kot instagram pon confused,dia ni orang ke buah-buahan? Ahgitchuuu.😁


Tapi bila dah dapat bluetick, opkos lah aku seronok gila! Maknanya instagram pon aware yang Cik Epal ni ialah orang. Wahaha 🤣. Btw,thanks instagram! Tiberr rasa diri aku sebaris dengan tokjib bila dah dapat verified badge ni. Hidup bosskurrr! Haha 🤣






Btw untuk sesiapa yang ada azam nak kurus tahun ni tapi tak tercapai lagi tu, boleh ler cuba-try-test amik FairFit. Lagi beberapa bulan je ni dah nak masuk tahun baru. Azam nak kurus tahun ni dah tercapai belum tewww? Ehehe. Dapatkan FairFit di pasaran sekarang! Boleh beli dengan agent yang aktif dekat ig story (@fairfithq) untuk elak kan kena scam.

K bye! 👋 

16 comments: