Monday, July 23, 2018

Project baru dengan suami

Wuhuuuu. Lama pulak rasa tak bersiaran dekat blog ni. Lately busy sikit. (Cehh macam lah ada orang kesah kau busy ke tak kann?) Ehehe. Dulu masa zaman bujang memang banyak masa. Nak update blog nambelas entry sehari pon takdehal. Sekarang dah kahwin ada anak dan suami ni, memang berbeza lah kehidupan berbanding dulu. Memang lebih utamakan diorang dulu dari benda lain.



Ringan macam kapas katanyehhh ๐Ÿ˜. Kihkih

Kalau siapa follow aku dekat instagram (@cikepal06) mesti tahu punya aku spesis menternak lemak. Tak ada beza pon sebenarnya dari dulu pon. Memang jenis kuat makan. Haha.Tapi dah kahwin and dah beranak ni aku boleh kata agak susah nak maintain berat badan. Nak naik badan tu senang. Nak turun berat badan tu ya ampunnn punya lah payah.


Aku dan husband pon ada masa badan naik bagai dipam-pam jugak ni. Bahagia agaknya. Kehkeh. Tapi bila badan naik, mula lah risau. Sebab kalau boleh memang kitorang nak ada badan slim dan sihat sampai ke tua. InsyaAllah.



Sampai lah kitorang rasa nak ada produk kurus. Kitorang berdua jadi tikus makmal lah nak try sample. Ambil masa bertahun dengan team kitorang nak kaji hasil dan mutu produk bagi betul-betul berkesan! Banyak sample yang kitorang tolak, sampai lah kitorang setuju nak keluarkan produk atas nama Fair Fit FF.






Yang best nya sebab Fair Fit ni rasa sedap!


Ada jugak testimoni kitorang yang turun sampai 20kg! Sebab tu memang kitorang yakin Fair Fit ni memang berkesan kalau korang ada masalah berat badan. Pasal testimoni ni aku akan cerita next entry.




Yang berminat nak try produk dan ada azam nak kurus tu, boleh lah follow instagram dan facebook page Fair Fit.


Yang nak beli, dah boleh beli di website Fair Fit ๐Ÿ˜‹





43 comments:

  1. wah boleh cuba produk ni nanti. All the best Cik Epal!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Boleh beli dekat website kalau berminat ๐Ÿ˜„

      Delete
  3. Wow...menarik..akak pun tgh cari produk kurus yang selamat ni...nanti cik epal share ye..berapa harganya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah boleh beli dekat website kalau akak berminat ๐Ÿ˜„

      Delete
  4. Wahhh tahniah cik epal.. Syoknya kalau dapat try gak nak kurus gak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh beli dekat website kalau nak ๐Ÿ˜„

      Delete
  5. good luck with this new project tau

    ReplyDelete
  6. saya berminat nak join agen,apa syarat dan kelayakannya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Area mana? Ada certain area je kita masih ambil agent

      Delete
  7. good luck cik epal !
    insyaAllah kalau niat elok, mesti business akan berjalan dgn lancar.

    ReplyDelete
  8. good luck cik epal dan suami for new business

    ReplyDelete
  9. wah...dah ada produk sendiri...
    tahniah!!!!

    ReplyDelete
  10. wah tahniah cik epal

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Boleh beli dekat website kalau nak. Hehe ๐Ÿ˜„

      Delete
  12. Fair fitt tu ye..produk bru cik epal

    ReplyDelete
  13. Cik Epal mcm mana nk menghadap dgn msalah sengugut apabila haid? Sbb sakit sgt rsanya...Tolong sikit cik Epal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try produk ni. Pernah review dulu
      http://cikepal06.blogspot.com/2016/09/untuk-yang-selalu-lenguh-badan.html

      Delete
  14. Replies
    1. membantu untuk sesiapa yang nak turun berat badan ๐Ÿ˜Š

      Delete
  15. kena istoqamah tuk kurus sis tp xleh nak kata la kalau akak ditempat cik epal pun byk juga menternak lemak... kekeke

    ReplyDelete