Friday, June 2, 2017

Isi minyak


Semenjak dah kahwin ni aku jarang jugak drive. Sebab memang selalu ke mana-mana dengan husband. Sebab dua-dua pon buat kerja lebih kurang sama. So memang doplohpatjam lah melekat.Tapi ada jugak masa-masa yang aku terpaksa drive.

Contoh nya last week, aku kena pergi event. Husband aku lak dia mengajar. Nak tak nak, memang aku kena drive lah. Aku kena bawak Han sekali lah jawab nya. Dah tak ada orang jaga. Dia duduk dekat car seat.

Tapi bila masuk je kereta, alahai minyakkk.

Aku tahu dah pesen husband aku ni. Nak fuel warning baru lah dia menggagau cari stesen minyak. Dah tahu tinggal satu cekak je pergi lah isi. Kecik beso kecik beso je aku membayangkan muka dia. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚



Ni confirm tak sempat sampai event aku ni. Tak sedap hati, aku singgah Caltex dulu. Isi minyak full.


Sekarang ni pulak ada cabutan bertuah dekat Caltex ni.









Promosi "True Power from Within" ni start dari 22 Mei 2017 hingga 31 Julai 2017. Kalau pam Caltex dengan Techron® fuels minimum RM50, berpeluang menang skuter Vespa, StarCash RM200 dan ada cabutan khas untuk JOURNEY™ Card dan B Infinite cardmembers, chance menang up to 2million BPoints ! Wow hadiah best-best tu. Pokcik boleh menang vespaaaa πŸ˜†

Kena join contest ni. 

At the same time, pelanggan yang pam minimum RM50 worth of Caltex with Techron® fuel dalam tempoh promosi dekat Caltex seluruh negara akan dapat free Transformers Tissue Box (selagi stok masih ada). From 15 June 2017 onwards, pelanggan yang isi petrol atau diesel minimum RM50 pon boleh dapat exclusive Transformers Reversible Umbrella pada harga RM39.90 di semua stesen Caltex. Best jugak ni.



Lepas tu, beli minyak pelincir pun ada cabutan bertuah jugak. Beli je mana-mana produk Delo®, Havoline® dan Techron® Concentrate Plus pastu masuk kan kod yang ada dekat kotak promosi, isi borang online dah layak masuk cabutan bertuah. Kalau ada yang minat jugak nak masuk cabutan bertuah boleh isi borang dekat SINI.

Transformers: The Last Knight opens in cinemas nationwide on 22 June 2017.
Untuk maklumat lanjut mengenai Caltex ‘True Power from Within’ promotion, visit www.caltextruepower.com atau www.caltex.com.my




22 comments:

  1. Alaaa, kat sini tiada caltex...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau berjalan mana-mana jumpa Caltex boleh lah pi isi :D

      Delete
  2. Untung lah siapa menang ni nanti, hadiah semua lumayan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah best-best! Meh ler join hehe :)

      Delete
  3. Jap besok nak isi tangki penuh. Hahaha..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Join ler. Boleh menang vespa πŸ˜„

      Delete
  5. Wah hebatlah blog anda masuk Iklan Nuffnang..boleh tunjuk ajar gimana cara mendapat perhatian nuffnang ni dek ..
    Salam kenal Sabahan Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti saya share dekat entry lain hehe πŸ˜„

      Delete
  6. Replies
    1. simple camtu pon stylo ke? haha πŸ˜„

      Delete
  7. Replies
    1. best of luck untuk sesiapa yang join hehe πŸ˜„

      Delete
  8. amboi !! isi minyak pin ade style weyh.. hee~ tak tinggal spek mata hitam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab bila drive memang pakai shade sebab silau panas. Tu biar je hehe

      Delete
  9. Good luck cik epal πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  10. menarik promo caltex ni..laam xpi caltex

    ReplyDelete