Friday, November 25, 2016

Captain Han. Suri Hati Mr Pilot versi cenonet

Mana Warda ni? Lambat nya. Captain Han pi makan jap lah. Kang pepandai lah dia miskol.

Dah keliling satu airport cari Warda tak jumpa. Han rasa Han punya Warda belum lahir lagi lah 😂


Han.. Sudah-sudah lah tu nakkk. Berpijaklah di bumi yang nyata. Pampers Han pon mama dengan papa belikan. Ada hati nak ngorat Warda.  

Semalam hantar atok dan nekma Han nak pergi tanah suci. Semoga dipermudahkan perjalanan dan urusan sepanjang menunaikan ibadah. Mohon doakan atok dan nekma Han selamat pergi dan pulang ye. Amin ☺️

Aku pernah pergi sekali time aku sekolah dulu. Rindu nak pergi lagi. Sepatutnya aku, husband and Han pon pergi sekali ni sebenarnya. Awal nya aku dan husband plan nak pergi hujung December sama-sama dengan parents. Tapi parents nak pergi cepat sikit pulak. So tak jadi lah pergi sekali. Jadi tukang hantar je lah kali ini. Next time kalau ada rezeki insyaAllah turn aku dan family kecil aku pulak yang pergi. 




"Papa ni suka buli Han lah. Leave me alone lah papaaaaa" 

Tah kenapa suka nau picit muka Han dia ni. 😂

Warda pon yilekkk. 😅 Dah Han. Jom balik.



12 comments: