Wednesday, June 1, 2016

Happy Anniversary Jofliam . Muehehe

Kenal dari zaman menternak lemak sampai lah masing-masing decide nak membakar lemak sama-sama.

Dari zaman sendu tak ada duit sampai lah boleh beli pape guna duit sendiri.

Dari zaman baru nak up berperangai gonjeng tah pape sampai lah dah boleh berfikir dengan waras sikit.

We're both not from wealthy family. Nak beli pape or nak pergi mana-mana semua usaha sendiri. Dapat rezeki travel tengok hanya secebis ciptaan Allah yang indah pon dah sangat bersyukur and happy.

We just start from zero.Dari dulu selalu support minat masing-masing untuk gain income.Dah kahwin hidup bersama ni tak mintak banyak. Nak seorang yang setia dan susah senang bersama-sama. Tu je.

Cuma kena sentiasa ingat.Time kita hidup susah ujian. Time kita hidup senang pon ujian.Life is so unpredictable. Be grateful for every moment. Hope apa-apa ujian yang datang, kita boleh handle sama-sama.Hidup berumah tangga macam tu lah. Sentiasa ada ujian. Hidup ni bukan macam fantasi drama tv/novel sentiasa indah dan wangi je. Kadang-kadang ada waktu kepam jugak.Biasalah hidup ada ups and downs. Kesusahan tu lah membuatkan kita menghargai satu sama lain.


Sebab pos gambar kawen is too mainstream. Sempena anniversary (1 Jun) hari ni saja je throwback gambar kita gemok gedempol persis badak air dan berjaya kurus bersama before kahwin ni. Hehe. Seronok dapat diet dan workout dekat gym sama-sama.Time ni tengah bertunang. Sekarang dah ada Han.Sekejap je masa berlalu.

Happy anniversary bebeh. Looongggg way to go.Thank you for being my partner,spouse,lover and friend. I love you 😘

50 comments:

  1. Kekal hingga Jannah, InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  2. moga sentiasa ada bersama satu sama lain dalam setiap kepayahan...dan sama-sama syukuri dalam setiap kesenangan..amin...

    ReplyDelete
  3. Happy Anniversary cik epal & hubs! Same plak anniversary kite

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 Jun jugak? Sebab cuti sekolah kan? Ramai kawen time-time ni hehe

      Delete
  4. Happy Anniversary Cik Epal and suami :D

    ReplyDelete
  5. happy anniversary cik epal n jofliam

    ReplyDelete
  6. happy annivesary dik epal. awak sangat cantekkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita biasa-biasa je. Idok ler cantekk pon haha

      Delete
  7. wahh. happy anrvsry puan epal ..eheheh =)

    ReplyDelete
  8. happy Anniversary to both of u.

    ReplyDelete
  9. happy anniversary... hmm baru tau cik epal dulu 'comel' macam tu... syok nya dapat kurus.. lagi satu, betul kata cik epal yang susah tu ujian, senang tu pun ujian.. malah lagi dahsyat ujian nya..

    ReplyDelete
  10. CIK EPAL,KONGSI LA MACAMANA BOLEH TURUN BERAT TU...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah banyak kali share. Google " tips kurus cik epal" dan "menu diet cik epal".

      Delete
  11. seronoknya.. sama2 pernah gemok n sama kuruskan badan. keep it up! btw saye dulu pun pernah gemok jugak. hihi

    ReplyDelete
  12. Sama la Ann Date kita Cik Epal. Happy Celebrating Anniversary to both of you Cik Epal + Jofliam !!

    ReplyDelete
  13. waa.. hepi anibeseri cik epal !! semoga bahagia selalu.. haa.. tu seketul han dah mintak seketul adik.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berani dia nak mintak. Jaga dia sorang pon penat. Hepp

      Delete
  14. wowww..pic before tu bape kgs tu cik epal?whtever congrats kat cik epal sbb dpt trunkn badan hanya dgn workout jerr..blh syer tips x cik epal sebab saya dlm proses workout gak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Google " tips kurus cik epal" dan "menu diet cik epal". Dah pernah update tips

      Delete
  15. happy anniversary..akk pulak 2 jun anniversary ke 4 thn. Letak gambar kahwin je hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun depan gambar kahwin pulak hihihihi

      Delete
  16. sweet couple! dgn han yg comel! ^^
    happy anniv to both of you.

    ReplyDelete
  17. Happy anniversary cik epal & jo, semoga terus bahagia hingga ke jannah. menjadi keluarga yang sakinah mawardah warahmah..amin.

    ReplyDelete
  18. oh so sweet cikepal! happy anniversary!

    ReplyDelete
  19. Happy anniversary cik epal.. yg cantik meletop..pop.pop.. semoga korang bahagia hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  20. Cik epal, Tips untuk kurus sebelum kahwin pelissss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Google " tips kurus cik epal" dan "menu diet cik epal".

      Delete