Wednesday, February 3, 2016

Siapa nak iPhone 6s dengan Rakuten?

Siapa nak IPHONE 6s 16GB? Korang kena baca entri ni sampai habis.


 Sebab aku nak giveaway  IPHONE 6s 16GB! Wuhuuu.



Nak IPHONE 6s 16GB ni?





Kalau sesiapa baca entri Rakuten aku yang lepas,mesti tahu pasal RSP ni.Setiap RSP ni nilai dia RM1. Makin banyak RSP korang,makin banyak lah korang jimat dan boleh guna untuk next purchase.


OF COURSE benda yang paling best yang ada dekat Rakuten yang website lain tak ada adalah dia punya RSP! RSP ni Rakuten Super Point.RSP ini kira reward daripada Rakuten untuk semua pembeli.

Nak dapat RSP ni pon senang je. Setiap kali shopping dekat Rakuten,tak kira lah berapa jumlah korang shopping. Banyak ke sikit akan ada nilai RSP yang dorang bagi.Tapi makin banyak kita shopping,makin banyak lah kita colllect points.Untuk pembelian seterusnya boleh redeem points,senang-senang je dapat diskaun walaupun tak ada SALE. Best-best! Hehe. Memang gila berbaloi ah shopping dekat Rakuten ni! Untuk pemegang Mastercard lagi untung,sebab dapat tambahan diskaun 5% lagi kalau shopping hari rabu.


So macam mana nak menang IPHONE 6s 16GB ni?

Cara-cara dia senang je. Just shopping dekat RAKUTEN dan beli apa-apa je worth RM100! Sempena Valentines Day ni boleh lah beli apa-apa untuk pasangan. Kalau tak ada pasangan,boleh beli hadiah untuk diri sendiri jugak. Hee.

OK ni aku bagi suggestion sikit lah nak bagi hadiah apa untuk pasangan yang worth RM100.



 Boleh bagi hadiah wallet. Boleh tengok SINI. Beli wallet ni boleh dapat 5.25 points.


Simple and smart je wallet ni.


Jangan ingat perempuan je nak kulit cantik. Lelaki pon nak kulit helok dan nak nampak handsome jugak! Hehe. SK-II ni ada skincare untuk lelaki jugak tau. 

Dekat RAKUTEN ni jangan risau,semua barang confirm original. Dekat atas tu pon dah tulis 'Guarantee Otiginal'. Kalau nak bagi pasangan kita try cuba SK-11 for men ni boleh try beli SK-ii Men Trial Set 3 ni. Dapat 7.00 points! Kalau nak beli boleh tengok SINI.

Perfume For Men. Bau perfume ni sedap. Jangan risau, perfume ni 100% Original.Boleh dapat RSP 8.00 points lagi. Boleh tengok dekat SINI kalau nak beli.

Ok ni antara barang yang aku boleh suggest.Tak kisah pon korang nak beli barang apa. Janji worth RM100. Walaupun korang shopping barang bernilai RM100, korang still dapat RSP tau so memang good deal ah! Berbaloi-baloi.




Atau korang boleh terus pergi page GIFT IDEAS for him and for her dekat SINI. Kalau tengah blur tak tahu hadiah apa dekat pasangan,boleh lah dapat idea sikit .



Dah shopping dekat RAKUTEN worth RM100, berpeluang untuk menang IPHONE pulak weh!  Perghhh. Gila best!

Just komen je dekat form bawah ni kenapa kau layak dan berhak untuk menang IPHONE 6s 16GB ni. Jangan lupa, korang kena SPEND RM100 dulu, baru la boleh try menang. Memang tak susah pun nak cari barang RM100 ni, semua berbaloi kot. 


Contoh:
"Saya nak sangat iPhone ni sebab nak bagi hadiah dekat boyfriend/husband/wife saya"

Jangan lupa tinggalkan details dekat form:
-Nama
-Phone number
-Email Register to Rakuten
dan of course kau punya SLOGAN.

Korang perlu tinggalkan komen dengan emel register Rakuten korang. Kalau tak register lagi, korang boleh mendaftarkan diri secara percuma di laman Rakuten Malaysia hari ini! Boleh tengok membership page dekat SINI.

Jangan lupa tinggalkan komen dekat form tu dengan email register Rakuten serta slogan power sikit. Ye lah nak menang iPhone 6s 16GB ni. Put effort sikit lah! Hehe.


Giveaway ni start dari 3-16 February. Bukan senang ni nak bagi giveaway iPhone ni. Jangan lupa komen dengan slogan power ok. Untung-untung dapat iPhone 6s. Good Luck! :)

11 comments:

  1. Saya nak sangat menang Iphone 6 ini kerana memudahkan saya menjalankan urusan perniagaan online & mengambil gambar yang superb cantik apatahlagi ianya gajet kecil senang dibawa kemana -mana . Selain itu, jika ianya rezeki saya, mungkin diletakkan sebagai hadiah hantaran untuk majlis perkahwinan saya nanti. Ia buk
    annya satu kehendak sahaja tetapi memenuhi keperluan untuk perniagaan saya. Amin.

    Nama : Siti Liyana Ab Rahman
    No Phone : 0127565159
    Email Register : ct_liyana88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  2. apalagi boleh terjahlah rakuten lepas ni

    ReplyDelete
  3. Senang je kan zaman sekarang nak dapat iphone, takyah beli dah.

    Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Oh! Iphone memang idaman dari dulu... sapa yang boleh bagi percuma neii

    ReplyDelete
  5. haishhh, bilalah nak cukup duit beli ipon nih

    ReplyDelete