Monday, February 29, 2016

Rumah Cik Epal Jofliam dalam Majalah Wanita
















Ajet-ajet candid. Cehhh.












Kali ke dua ada yang sudi nak interview untuk deko rumah.Deko rumah kitorang sebenarnya simple je. Kitorang banyak gabungkan kayu dan hias rumah dengan pokok-pokok hijau.


Deko rumah hanya untuk keselesaan dan kepuasan diri masing-masing je. Aku rasa deko rumah aku biasa je. Huhu. Deko pon ikut idea masing-masing. Main hentam. Janji nampak macam rumah. Haha.

 Cuma nak rumah sentiasa bersih dan kemas. Baru rasa selesa je duduk rumah.Bak kata omputeh "Happiness Starts at Home".Sebab kitorang nak kekal kan suasana gembira setiap kali ada dekat rumah, kitorang memang deko rumah ikut cita rasa kitorang. Sebab kitorang husband and wife dua-dua bekerja sendiri,memang most of the time, masa kitorang dihabiskan dekat rumah je lah. Tu suka bela pokok dalam rumah tu, bosan-bosan boleh berborak dengan pokok pulak. Haha. Tak sangka pulak ada wartawan yang nak interview walaupun deko tak seberapa.


By the way,thanks MAJALAH WANITA for featuring our home :)

12 comments:

  1. lawanyaaaaa cik epal.. pandai cik epal hias !

    ReplyDelete
  2. serius cantik design dekorasi rumah ni..hebat!

    ReplyDelete
  3. adore rumah cik epal...cantek sangat...

    ReplyDelete
  4. cantik la rumah cik epal. terbaikkkk!

    ReplyDelete
  5. cantikk. suka tgok. Simple je tp cantikk

    ReplyDelete
  6. kemas dan simple. suka deko cenggini...t ada rumah nak wat jdkan umah cik epal sebagai aku nye insporasi lah...

    ReplyDelete