Tuesday, December 8, 2015

Tempat beli barang baby rare dan murah! Babydash!


Dulu time belum kawen lagi,kalau online je mesti tengok online shop yang jual tudung,baju dan handbag. Sekarang dah jadi mak-mak ni,barang-barang sendiri dah jarang pulak usha. Selalu usha website yang jual barang-barang baby je. Kalau tak beli pon,suka je tengok barang-barang baby ni. Maybe sebab barang-barang baby ni comel kot tu sebab suka je usha. Hehe.



Ni aku nak share satu website untuk beli barang baby yang murah! Barang-barang yang susah nak cari kadang-kadang dekat kedai baby pon ada dekat website ni. Untuk ibu bapa yang bekerja atau yang ada anak kecik berderet ramai dan yang tak ada masa sangat nak beli barang baby dekat kedai,boleh beli barang-barang baby online dekat website ni je. Highly Recommended!







Memperkenal kan BabyDash! 


Baby dash ni kedai online yang menjual barang keperluan harian bayi 
macam diaper, susu, baby food, wet wipes, bath & skincare
products dan banyak lagi!




Kalau kita nak beli barang baby selalu nya kita kena pergi kedai baby yang khusus kan? Tapi dah ada website BabyDash ni memang semua benda boleh dapat dalam satu tempat je.Best gila!


Contohnya diapers & wipes ni.Tengok brand-brand yang ada dalam website ni. Semua brand yang famous dan berkualiti ada dekat sini. Ada sesetengah produk yang aku rasa lagi murah dari dekat kedai.

 Nak beli sabun mandi atau krim baby semua ada!

Cute sleeping bags! Comel nya!!


Untuk pastikan persekitaran baby kita sentiasa bersih.Boleh cari Produk Friendly Organic™ ni dekat website ni! :)


Comel nya bandana bibs ni! Kena beli ni untuk seketul Han! Ehehehe. 

MUSTELA dah ada travel sets! Yayyy!  Senang nak angkut pergi travel bila bawak baby.

Best selling maternity range from MUSTELA pon dah ada travel pack sizes untuk korang cuba.














Baby Carrier pon ada jual tau! Ada diskaun pulak tu!


Nak cari baby sling? Pon adaaaaa. Suppori baby sling ni dari Jepun. Ringan, padat dan mudah je untuk digunakan!



Yang baby dah masuk 6 bulan,dah boleh start makan solid food tu boleh lah usha food processor dekat website ni. Ice packs, steriliser, home & car warmer, milk storage bags and food processor semua ada woh!

Yang aku suka pasal website BabyDash ni sebab barang-barang rare dan susah nak dapat memang ada dalam website ni.So senang je lah. Shopping dekat sini je.



Jangan lupa cek SALE items. Memang semua produk under SALE ni murah-murah betul.



Kalau mak-mak masuk website ni mesti suka sebab memudahkan kerja sangat! Tak payah penat-penat nak pergi kedai baby. Tak payah penat-penat nak berkejaran dengan anak-anak bila keluar. Mana nak cari barang baby lagi,mana nak cari baby yang laju je berlari tah kemana. So Baby Dash ni solution yang memudahkan ibu bapa dekat luar sana.



Rambang mata aku masuk website ni.Rasa macam semua nak beli. Haha.Oh ye,kalau korang shopping dekat sini jangan lupa guna promo code "CikEpalRM20" ni untuk next purchase dekat Babydash tau! Boleh dapat diskaun RM20. Tapi register dan create account dulu tau! Baru boleh guna code tu :)

Pampers habis? Nak beli toys untuk baby? Nak beli baby carrier? Susu nak expired? Jangan risau, Babydash ada!

Happy shopping ibuk ibuk dan bapak bapak sekalian! Ehehe :D




12 comments:

  1. Bestnyaaa, semua barang baby ada dijual dalam satu website. harga pon okay2. kalau nak beli hadiah untuk baby shower, dekat sini je. Thanks cikepal share.heeheeh

    ReplyDelete
  2. wahhh . boleh recommend kt kawan2 ni .. thanks cikepal

    ReplyDelete
  3. Cik Epal, kupon ni sah sampai bila?

    ReplyDelete
  4. wahh makin senang la nk shopping,,,

    ReplyDelete
  5. kalau aku dah ada anak.. mesti punyalah terpikat nak shopping kat sini

    ReplyDelete
  6. Pergghhh bestnya tempat dia. semua dah online je skarang. hehe

    ReplyDelete