Thursday, December 24, 2015

Pass the Protection dekat kawan baik

Hari ini aku nak share sesuatu yang menarik dengan korang. Ia tentang kempen baru daripada Kotex yang menyokong impian setiap gadis dengan memberikan perlindungan terbaik dan untuk pastikan setiap gadis dilindungi. Kempen ini juga membolehkan gadis untuk menyokong antara satu sama lain dengan berkongsi tips untuk mereka yang memerlukan.



Aku telah menghadapi banyak peristiwa penting dalam hidup yang aku dapati mencabar, tetapi aku mempunyai ramai kawan perempuan yang baik yang telah membantu aku. Sekarang aku nak ucapkan terima kasih kepada rakan-rakan aku ini dan berkongsi tips dengan mereka.Ingat tak baru-baru ni aku update blog pasal kawan baik aku? Dekat ENTRI INI. Satu tip dari pengalaman aku dengan BFF untuk menjadi lebih yakin dalam "Public speaking“ ada lah practice. Practice makes perfect right? So kalau aku ada apa-apa presentation,aku akan practice depan kawan-kawan aku dulu. 



Sekarang aku nak  tunjuk step untuk korang pass the protection dekat korang punya BFF  pulak. Jom kita pass the protection sama-sama. Cara-caranya:

Visit website https://www.kotex.com.my

Click "Pass The Protection" atau “Join the Movement”



Kemudian korang akan dibawak ke sini. Tekan “login with Facebook”

Kemudian korang login.

Pilih tip yang korang nak kongsi, masukkan personal message, lepas tu nak send tekan button “Protect” kat bawah tu.

Ni akan keluar kat FB feed korang. Tag kawan korang, so that diaorang dapat message ok!








Kalau ada kawan-kawan kita yang
first time drive,
first time travel,
first time bukak bisnes,
first time public speaking,
atau first time job interview,

boleh pass the protection macam ni. Boleh tengok tips-tips jugak untuk korang praktik. Bila dah pass the protection,jangan lupa “claim sample” tau!

Sekarang ni turn korang pulak pass the protection dekat kawan korang macam aku buat ni. Senang je kan? 

Tambahan pula, bagi setiap Pass The Protection mesej yang korang hantar, Kotex akan mendermakan 1 Kotex Overnight pad untuk wanita yang memerlukannya melalui HOPE Malaysia. So tunggu apa lagi, jom Pass The Protection sekarang!


Untuk maklumat lanjut, sila layari : Kotex Pass the Protection


7 comments:

  1. cik epal post ni , teringin kitaa sama-sama dalam group gadis konfiden kotex kan ? hihihih :D
    rinduu . rinduuuu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha zaman muda remaja. kita satu group kan dulu? :D

      Delete
  2. Maaflah termasuk ke dlm bilik feminin la pulak...k bye

    ReplyDelete
  3. Ngam ngam handphone tutup muka Han >.<

    ReplyDelete