Thursday, December 10, 2015

Best lah Estee Lauder Beauty Playground. Suka Kendall Jenner lipstick ni.

Suka sangat exclusive limited edition Kendall Jenner Shade in Restless ni! Warna merah dia letop sangat.Tahan lama. Bila makan minum pon warna still ada. Suka!




Haritu pergi event pelancaran Estee Lauder #BeautyPlayground dekat Sunway Pyramid. 

Congratulations Estee Lauder Malaysia for launching the World’s first #beautyplaygound concept store in Sunway Pyramid! Style gila konsep #beautyplayground ni.  Kalau korang jenis yang up to date dengan majalah atau apa-apa beauty news,mesti korang tahu 'current IT GIRL' dan wajah terbaru Estee Lauder sekarang ni adalah Kendall Jenner. Kendall Jenner ni cantik sangat.Aku suka dia :D





Lepas opening, ada beauty Kendall Jenner inspired makeup demonstration by Estee Lauder Global Makeup Artist, Leo Wong. 


Semua orang berdiri dan fokus je bila Leo Wong mencantikkan model dan share beberapa tips kecantikan.


Dekat beauty playground store ni,ada 6 play areas untuk kita explore. Meh aku tunjuk 6 play areas tu.

#1 Glow On: Dekat play area ini, korang akan dapat bercakap dengan mana-mana Estee Lauder beauty specialist untuk membantu korang mendapatkan kulit sempurna dengan produk penjagaan kulit.


First step mesti lah nak kulit cantik dan glowing kan? :D


#2 Glam Up:  Play area ni memang banyak make up.Tempat ni seronok lah untuk mix and match warna dan cipta personal look yang unik dan sesuai dengan peribadi kita :)



Yang suka make up, mesti suka play area ni. Rambang mata nak pilih.



#3 Get Polished :Yang suka mencantikkan kuku,ni spot korang. Dekat play area ni,ada meja khas untuk membantu korang dengan nail art inspiration dan tips.



Ada sample juga untuk dicuba dekat play area ni.



#4 Mix & Mingle: Tempat wangian dan bau yang menarik jiwa raga. Ecehhh.Wangian yang terbaru akan ada dekat dinding ni.





Tak tahu nak bagi hadiah apa dekat isteri/kakak/adik/kawan baik? Haaaa grab je gift set ni. Memang dah siap bungkus cantik-cantik dah.Yang suka makeup mesti suka dapat hadiah ni.




#5 Strike A Pose: Dah make up cantik-cantik,jangan lupa pose dan selfie dekat play area ni.Apa yang special dekat photo wall digital ni adalah korang boleh memilih latar belakang pilihan korang berdasarkan mood atau gaya korang untuk hari tersebut.










#6 ‘Chill with Kendall Jenner’: My favourite play area! Aku dah ah suka gila Kendall Jenner ni. Memang setiap season aku layan Keeping Up with The Kardashians tu. Dari dia kecik comel-comel sampai dah besar, dia ni maintain je jelita. Dekat play area ni,ada semua Kendall Jenner favourites products and looks.



Boleh check out Kendall Jenner’s latest looks dekat Ipad ni untuk mengetahui apa produk kegemaran dia untuk memberi lebih inspirasi kepada new looks.

Lipstick kegemaran yang terbaru.Weeee.

Memang aku suka sangat exclusive limited edition Kendall Jenner ni.




Balik je rumah tengok goodie bag. Suka pouch dia. Funky sangat! Kebetulan aku memang nak cari travel makeup bag dengan barang-barang makeup untuk travel. Bila dapat ni rasa seronok gila. Dah lah memang dapat size comel-comel. Memang sesuai sangat lah nak bawak travel. 



Dalam pouch ni ada Estee Lauder products -
Pure Color Eyeshadow,Advanced Night Repair (Dah try advance night repair ni malam tadi. Bangun pagi kulit rasa lembut je. Suka!),  Double Wear Zero Smudge Mascara (mascara paling cute aku pernah guna ni) and ModernMuse Eau De Parfum spray (wangi perfume ni), .

Korang jangan lupa datang Beauty Playground ni.

Estee Lauder Beauty Playground Concept Store
G1.128B, Ground Floor, Sunway Pyramid Shopping Mall. 
3, Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 47500 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Kalau kedai dah tutup pon jangan risau. Sekarang ni dah boleh shopping product Estee Lauder anytime anywhere! Yayyyy! The Estee Lauder e-commerce site is available 24/7 every day at www.esteelauder.com.my. Laman web ini juga mempunyai pelbagai promosi yang menarik dan cerita-cerita eksklusif Kendall Jenner pada platform editorial.


2 comments:

  1. Wow memang best sangat bila tengok banyak giler alat make up tu.. Mesti rambang mata nak pilih hihi

    ReplyDelete
  2. i just love skincare dengan mekap.. kalau dekat, memang tak lepas peluang kot.. kendall jenner tu lawa giler hooiiihhh

    ReplyDelete