Monday, November 9, 2015

Siapa ada Kad Mesra Petronas boleh tebus koleksi juara sekarang!


Haritu pergi event Petronas. Ni bergambar dengan Mesra Rewards top member dan seketul Han. Hihi. Terima kasih Petronas bagi tiket free dan free popcorn untuk layan cerita PAN. Thanks!

Memang rasa bertuah ah sebab dipilih untuk tengok movie PAN ni. Setahu aku, Petronas ni memang ambik tindakan pro-aktif dalam menunjukkan penghargaan diaorang terhadap member Kad Mesra dia. Cuba kau fikir, ada ke setakat ni business sewa satu dewan wayang, lepastu ajak je member-member yang ada dalam program kesetiaan diaorang untuk tengok wayang, pastu belanja juga kau makan malam. Takde kan? Paling-paling pun kau dapat tiket sepasang je. Haaa… sebab tulah aku rasa Petronas ni memang pandai jaga hati pengguna dia,memang rasa bertuahlah aku.



Nak tahu tak? Sekarang ni Petronas ada limited edition championship merchandise! Ni lah dia barang-barang untuk champion. Hee.


Siapa yang ada Kad Mesra Petronas tu untung ahhhh.Petronas ada tambahkan ganjaran kepada pelanggan setia dengan Kad Mesra. Korang boleh dapat 3 gift terbaru iaitu backpack,sportbag dan cap. Tiga-tiga barang ni semua Limited Edition tau! Cantik sangat dan berkualiti. Khas untuk pelanggan setia pemegang Kad Mesra Petronas. Jangan lupa singgah stesen minyak Petronas dan isi minyak untuk dapatkan barang-barang limited edition ni.

Cara-cara nak redeem barang-barang ni pon senang je.

Step 1- Pergi je mana-mana stesen minyak Petronas yang ada stesen penebusan (Kedai Mesra) untuk menebus barang yang kita nak.


Step 2- Bagi Kad Mesra dekat cashier . Boleh pilih barang kegemaran. Kalau point cukup, cashier akan scan barcode dan swipe Kad Mesra.

Step 3- Barang yang dipilih akan diserahkan kepada pelanggan apabila urusan selesai. Pelanggan akan mengisi borang yang mudah untuk menunjukkan bahawa mereka menerima barang dalam keadaan yang baik .

Mudah  je bukan? Heee.



Nak tahu cara menyemak baki mata ganjaran Kad Mesra PETRONAS supaya dapat menebus barangan eksklusif PETRONAS? Senang saja, ada 4 cara. Korang boleh tengok dekat video ni









Team Cap: 3,500 points, 
Promo rate: 2,500 points

Sekarang tengah promo ,2500 points je pon dah boleh dapat cap Limited Edition ni!

Cantik kan?


Champion je tau yang pakai cap ni. Heee style.

Team Backpack: 5,000 points, 
Promo rate: 4,000 points



Kalau ada 4000 point, boleh redeem backpack pulak.

Ni dalam backpack dan compartment dia. Ada logo petronas lagi dekat dalam. Cantik!

Team Sports Bag: 4,500 points, 
Promo rate: 3,500 points

3500 points dah boleh dapat sports bag ni. Comel je bag ni. Sesuai sangat nak bawak pergi gym. Kalau nak pergi travel atau balik kampung sehari dua tu pon boleh bawak bag ni.

Ruang dalam sports bag ni luas. Ada compartment juga.

Haaaa cantik kan barangan semua ni? Tapi tak syoklah kalau kita dapat defect item kan? Tapi takyah takut! Sebab untuk menebus barangan ni, korang kena sign borang ikrar yang menyatakan barangan ini ada dalam keadaan yang baik. Krew Petronas juga akan mintak korang check dulu sebelum sign borang tu. Haahhhh kan bagus dapat gerenti cam gini!





* Redemption is based on a first come, first served basis while stocks last. Terms and conditions apply.

Redeem like a champion now!
Promo rates sampai 15 November. Regular rates sampai 31 December.


So cepat redeem sekarang kalau isi minyak dekat Petronas untuk dapat barang limited edition ni! :) Nak dapat tahu lebih tentang promosi ni? Layari bit.ly/MesraRedemption.

Kalau korang belum register lagi untuk Kad Mesra, cepat-cepat layari www.bit.ly/MesraRewards untuk maklumat lanjut.

Selamat menebus hadiah!



12 comments:

  1. berbaloi.... cantik beg petronas tu...

    ReplyDelete
  2. Lawa juga beg petronas tu
    http://hostingmalaya.com/

    ReplyDelete
  3. wahhhh tak taw la dapat apa kalau redeem

    http://anisa-mylife.blogspot.my/2015/11/promote-fan-page-journey-to-inspire.html

    ReplyDelete
  4. tahniah sis,,tapi kite pengguna petron??/achaner tu??hehe

    ReplyDelete
  5. Saya tak pernah tebus point..tapi setiap kali isi minyak minta resit..available balance semakin berkurang..apa yg patut saya lakukan? Dulu ada 1 ribu lebih..sekarang 7 ratus lebih..boleh check tak history penebusan point berlaku di mana?

    ReplyDelete