Monday, November 23, 2015

Protect True Love #ProtectTrueLove

Eh eh macam mana ada padlock nama 'Cik Epal' ni?

Padlock tadi tu sebenarnya untuk letak dekat Love Lock Structure ni untuk #ProtectTrueLove kita.
 Love Lock Structure ni dekat Farenheit 88. Betul-betul depan Uniqlo.

Sebelum nak lock padlock ni dekat sini,pose dulu seketul. Hehe.

Pad lock ni boleh customize nak letak nama apa. Boleh juga gabungkan nama dengan orang yang kita sayang. Nanti datang Love Lock Structure dekat Farenheit 88 ni cuba cari padlock aku. Mesti jumpa punya :D

Kalau orang yang aku sayang dan aku nak protect,dah semestinya orang itu ada lah Han. Sayang sangat dekat Han ni. Dari dia dalam perut,belum wujud dekat dunia ni pon dah sayang dia.Walaupun semenjak ada dia,waktu tidur dah terumbang-ambing,tapi setiap hari mesti nak tengok muka dia tanpa jemu. Kadang-kadang dia tengah tidur pon rasa rindu je dekat dia,sebab nak dia bangun nak main dengan dia sentiasa. Tapi kadang-kadang bila dah bangun tidur dia nangis dan berperangai pelik-pelik,nak suruh dia tidur balik lah pulak. Haha.

Setiap hari mesti rasa gembira je tengok progress tumbesaran dia. Seboleh-boleh nya nak bagi dia pendidikan dan perlindungan yang terbaik dan nak jaga dia elok-elok.




Dia pulak dok menung tengok padlock dah kena lock dekat situ. Hehe.



Oh by the way, Zurich menyediakan penyelesaian insurans yang memenuhi keperluan rakyat Malaysia.Apabila kita benar-benar sayang dan prihatin terhadap seseorang atau sesuatu, kita boleh lindung mereka dengan cara yang terbaik iaitu dengan perlindungan Zurich.


Korang semua boleh join Contest #ProtectTrueLove ni. Cara nak join pon senang je:


• Lawati http://protecttruelove.com atau http://zurich.com.my 
• Customize virtual locks dengan memasukkan dua nama dan tarikh.
• Upload 3 gambar orang yang tersayang & sedikit description (tidak melebihi 1,000 perkataan) tentang bagaimana anda #ProtectTrueLove yang tersayang.
• Isikan maklumat peribadi dan hantar penyertaan.





Hadiah dia semua best-best!



Hadiah Utama: Travel Voucher Bernilai RM5,000.00 ! Wuhuuu best nya boleh melancong :)





Hadiah Kedua:  iPhone 6s X 2 (RM3,200.00 setiap satu)
Hadiah Ketiga: RM500 Tunai X 10
Hadiah Saguhati:Barangan  Zurich X 100

Menarik kan? Korang semua pon mesti ada orang yang korang sayang dan korang nak protect kan? Join lah contest #ProtectTrueLove ni. Untung-untung dapat hadiah best-best ni!



Boleh join dekat sini: http://protecttruelove.com 


15 comments:

  1. Saya dgn anak buah pun gitu. kalau dorang tido nak suruh bangun tp bila bangun kadang2 tu nak suruh tido pulak. Haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu tak pe. Selalu macam ni.Nak main dengan dia time dia seronok and happy je. Bila nangis-nangis nak dia tidur balek :D

      Delete
  2. Siyesly org first yg comment? Ahaha, saje nak cakap yg Han ni super duper chomell laa >○<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tak first pulak..baru approved comments :P

      Delete
  3. perrggghhh...!! melancong RM5k tu mevelesssss kalau dpt tu... :)

    ReplyDelete
  4. akak cik epal saya nak belajar pasal bloggerati. boleh tak saya email kan akak cik epal :D

    ReplyDelete
  5. Comelnya padlock tu kak.. :)

    Lagi satu, please lah Han ni... Comel amattt >_<

    ReplyDelete