Monday, October 5, 2015

Nak menang RM10,000 tak? Join RHB Contest ni!

Pssttttt *bisik*


Nak menang cash RM10,000 tak? Meh join “Where’s Avatar? Spot, Count & Win” Game ni.

Cara nak join game ni pon senang je. Meh nak ajar macam mana nak join.

Kena ada akaun RHB dulu. Kalau sesiapa yang belum ada akaun tu,boleh sign up sekarang.Boleh download RHB Now Mobile Banking App dekat handphone jugak. Google play dengan app store ada apps ni.


Bila dah download, buat transaksi via RHB Now secara online.Apa-apa transaksi pon boleh. Bayar bil ke, bayar hutang member ke, bagi duit dekat mak ayah, online shopping or etc. Bila dah buat transaksi,automatik korang dah layak join  “Where’s Avatar? Spot, Count & Win” Game ni.


Setiap transaksi plus jawapan yang betul untuk Game, dapat lebih banyak entri. Kalau korang buat banyak transaksi lagi banyak ah entri. So peluang lagi cerah ah nak menang.







Ni haa contest nya. Senang je uolsss. Lebih daripada 100 peluang utk menang tau! Yang ada akaun RHB tu,rugi sangat kalau tak join.

Game dia senang je pon. Just kira avatar yang tersembunyi dalam gambar. Avatar yang badan putih,kepala bulat dan pakai spek merah tu. Boleh jawab sambil makan kacang botak jer woh sebab game dia memang senang nak matik. Haha.Lepas tu hantar borang penyertaan yang lengkap. 



Join sekarang dekat http://www.rhbgroup.com/ . Kalau menang RM10,000 boleh lah share hadiah dengan aku sebab aku dah share game yang senang gila ni dekat korang. Bagi half hadiah kemenangan pon aku ok je . Hihi

Apa tunggu lagi tu? Pergi register RHB Now sana. Cepat! Sebab contest ni sampai 29 November je tau! 

More info: RHB Group





2 comments: