Wednesday, October 7, 2015

CiUM kissing lip balm


Comel nya plastik pos ni :D



Benda dalam plastik pos tadi.

CiUM kissing lipbalm.

CiUM lip balm was developed to help draw couples closer by enhancing their kissing experience. Developed by a Pilot who was in a long distance relationship and thought of creating something to help with chapped lips and make the kissing experience more special and memorable. 

CiUM lipbalm is Asia’s 1st  kissing lip balm.

Datang dengan 2 perisa yang unik.
(Sambal  +  Ais)  &  (S’berry + Meeko)



Memang datang sepasang satu set. Yang ni paling aku excited nak try. Sambal + Ais. Nak tahu gak rasa apa kan? Kot-kot rasa sambal ikan bilis ke hape. Heee.






Yang ni pulak (S’berry + Meeko). Ni best jugak. Kalau rasa nak pakai dua-dua. Bibir atas sapu S’berry, bibir bawah celet Meeko. Pastu kemam (kemam ke orang panggil?) bibir, tercetuslah satu perasa yang unik. Weeeee.


Sama jugak dengan Sambal + Ais ni. Kalau rasa nak pakai dua-dua perisa serentak,bibir atas sapu Sambal,bibir bawah letak Ais pulak.

Kalau yang pjj husband and wife tu boleh lah bagi satu husband simpan. Satu lagi kita simpan. Sebelum jumpa,calit dekat bibir masing-masing. Dah jumpa, buat lah apa yang patut :D

Lip balm ni tak ada warna. So lelaki dan perempuan sesuai sangat pakai. Kalau bibir pecah-pecah dan kering tu pon elok sangat pakai. Lepas pakai, bibir rasa lembap dan mungil je.


 CiUM lip balm ni ada Shea Butter untuk lembapkan dan lembutkan bibir. Mengandungi antioksidan.Jangan risau, memang selamat dan tiada bahan terlarang.Bila sapu je lip balm ni,tak lama lepas tu rasa bibir berangin dan sejuk je. Pastu tetiba rasa bibir mungil feeling-feeling Angelina Jolie. Haha. Pastu kalau terasa dekat lidah pon ok je sebab rasa dia manis! Sedap gak ah rasa dia. Haha.


Aku suka Sambal + Ais ni. Unik gila kot pakai lip balm perisa Sambal+Ais ni. Rare habis. Exotic betul. Menarik betul perisa ni. This CiUM lip balm spicing up our relationship after marriage. Highly recommended untuk mereka yang sudah berkahwin dan halalan toyyiban saja ye. Yang couple belum kahwin tu jangan nak mengada cium sini sana. Hepp.




Sempena Valentine’s Day mereka juga akan intro 2 lagi set baru dengan sensasi hebat iaitu CiUM Jumbo/Ying and CiUM Zac/Kimmy. Sneak preview untuk pakej baru yang perlu PRE-order untuk Valentine’s Day adalah seperti berikut:



Pasangan suami isteri boleh beli pakej dia yang jauh lebih menarik dan “classy” untuk diberi sebagai hadiah. Tujuan CiUM ialah untuk merapatkan hubungan antara suami isteri dan mereka percaya sepasang suami isteri yang bahagia akan menjadi contoh baik kepada anak- anak mereka.


Ada jual dekat semua Air Asia Flights RM 75.00/set.

Tapi kalau beli dekat website dapat harga RM 29.00/set je. Murah!



Kalau berminat dengan CiUM kissing lip balm ni boleh beli dekat http://ciumkiss.com

6 comments:

  1. omaijottt!! 1st time dengar lip balm ni...ingat kan cium ape lah tadi...

    ReplyDelete
  2. errrr dpt email pasal ni. tkt dgr nama.haha

    ReplyDelete
  3. org tak kawen lagi tak leh buat pakai satu sorang. hehehe

    ReplyDelete
  4. Han mesti jeles dengan ibu..hehe...

    ReplyDelete