Friday, September 25, 2015

My new baby, Acer Aspire Switch 10 E

My new baby, Acer Aspire Switch 10 E.







Wow canggih nya. Boleh bukak,tarik,tolak dan boleh berubah bentuk ikut kesesuaian kita.

Banyak benda best pasal Acer Aspire Switch 10 E ni tau. Antaranya:- 

-Dikuasakan oleh Intel® Atom processor 2-in-1Z3735F (quad-core 1.33 GHz, up to 1.83 GHz Intel® Burst Technology, 2 MB L2 cache) & dengan Windows 8.1 jugak

- Acer Aspire Switch 10 E ni ada BluelightShield™, boleh mengurangkan stress bila tengok skrin terlampau lama disebabkan blue light.

- Bateri tahan lama sampai 12 jam.

Boleh bukak keyboard sesuka hati dan buat 4 mode. Whoaaa! Boleh sesuaikan dengan pelbagai situasi. 

Ada 4 cara boleh guna:

Laptop
Tablet
Display
Tent





Mode: Display

Mode: Tablet

Mode: Laptop

Mode: Tent


Style gila bak hanggg.

Acer Aspire Switch 10 E datang dengan warna yang menarik dengan bentuk yang dinamik untuk nampak elegan dan mencegah calar dan kotoran.

Ada 4 warna yang korang boleh pilih.Available in Moonstone White, Shark Grey, Peacock Blue, Coral Red and Magenta Pink.





Korang patut beli Acer Aspire Switch 10 E dikuasakan oleh Intel® Atom™ processor ni sebab tengah ada promosi & "Why Not Win A Mazda3?" daripada Acer dan Intel sekarang!

Kalau korang beli Acer products daripada 15th July hingga 30th September 2015, korang berpeluang untuk menang Mazda3 dan banyak lagi hadiah yang best-best! Tengok lah tu hadiah-hadiah nya. Kereta,tv,kamera,tab. Fuhhh gila best.




Cara-cara nak masuk contest ni pon senang je. Cepat! Jangan lepaskan peluang wooo. Boleh tengok dekat facebook Acer ni

6 comments:

  1. kalau laptop macam nie dpt kat tangan saya payah lah. seram nak guna. takut pulak tengok bentuk2 dia. apa2 pon smart lah cik epal benda nie. nampak canggih sangat =)

    ReplyDelete
  2. untunglah..ada duit byk nak beli...ni nak beli samsung note 5 pun belum tentu lagi..hua..hua..

    ReplyDelete