Monday, June 29, 2015

Dengan U MicroCredit, boleh bawak balik iPhone 6 dengan harga RM98 je! Wow!

Ingat lagi tak yang dulu aku pernah mention offer U Mobile dimana korang hanya perlu bagi RM98 setiap bulan untuk miliki iPhone 6? Baru-baru ni fuiyoh bukan main U Mobile nak jaga hati pengguna dia semua.


U Mobile baru je melancarkan U MicroCredit, pelan ansuran yang membolehkan anda memiliki smartphone dari serendah RM98 - tanpa kad kredit diperlukan. Yang best nya,tidak perlu membayar deposit yang besar untuk memiliki smartphone.



 Perghh tak habis-habis U Mobile ni buat offer baru tau. Offer ni memang best sangat-sangat lah sebab sesiapa yang teringin nak pakai iPhone 6 tu, impian korang boleh jadi kenyataan. 
Korang boleh pakai iPhone 6 dengan harga RM98 je!! Perghhh murah gila. Sekarang ni semua orang mampu dah nak pakai iPhone 6. 


Ni antara kelebihan U Microcredit. Yang penting tak perlu bayar deposit yang besar dan tak perlu guna credit card.



Berminat? Boleh apply U MicroCredit dekat mana-mana kedai U Mobile. Boleh apply online juga.Isi je borang U MicroCredit dan hantar dekat syarikat telekomunikasi. Kalau apply online pulak, akan menerima emel pengesahan dan link untuk book appoinment. Yang datang kedai U Mobile akan terima approval email atau SMS.


Untuk lebih detail, boleh klik sini : U Micro Credit



6 comments:

  1. U Mobile ni kalo duduk area town coverage memang A. Kalo duduk ceruk internet memang fail.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,
    biar betik...tengah usha tepon baru ni, asyik meragam je tepon ni

    ReplyDelete
  3. Part attractive interest rate tu yg tak berapa nak attractive :D

    ReplyDelete
  4. Dah semua boleh pakai iphone 6 dah

    ReplyDelete