Wednesday, April 15, 2015

Nak bercuti dengan Nora Danish?

*48hours sponsored post. Please scroll down to read my new entry. Thanks*


Nora Danish ni awet muda betul. Suka tengok muka baby face dia. Umur meningkat banyak mana pon, dia maintain je jelita. Muka macam tu lah jugak tak berubah-ubah. Siapa peminat-peminat Nora Danish  yang dah lama teringin nak jumpa dia mesti suka berita ni.   Nora Danish nak bawak peminat-peminat dia bercuti sama-sama lah! Waaaa. Boleh lah selfie sama-sama dengan Nora Danish lepas ni and upload dekat instagram bagi sanak-saudara dan rakan-taulan jelessss. Muehehehe.


Yang dah lama mengidam nak jumpa Nora Danish ni, korang kena join contest ni. Jangan lepas kan peluang ok. Dah lah perbelanjaan bercuti ditanggung sepenuhnya,boleh pulak bawak kawan/partner sorang teman, lepastu dapat beramah mesra lagi dengan Nora Danish. Kita enjoyyyyyyy! *angkat satu tangan tinggi-tinggi macam Nora Danish*





Semua orang mesti tahu kan Nora Danish ni duta produk Safi Rania Gold sekarang. Produk SAFI ni memang antara produk yang famous lah dekat Malaysia ni. Aku pon membesar dengan produk SAFI, iaitu Safi Balqis. Time budak-budak sekolah dulu, boleh dikatakan member-member semua pon dok pakai Safi Balqis. Yang penting produk Safi ni No 1 Brand Halal di Malaysia. Memang tak payah ragu-ragu lah nak guna produk-produk keluaran SAFI ni sebab memang dijamin HALAL.


Nak cerita sikit lah pasal produk SAFI ni kalau ada yang nak tahu detail. SAFI ni ada macam-macam produk berbeza yang sesuai untuk semua peringkat umur. Yang awek-awek muda remaja, wanita dan ibu-ibu semua boleh pakai ikut peringkat kehidupan. Ni antara produk-produk keluaran SAFI:


• SAFI Balqis: Pelbagai penjagaan pemutihan kulit yang menunjukkan kesan seawal 3 hari (Ada untuk kulit normal dan berminyak)


• SAFI Rania Gold: Satu rangkaian penjagaan kulit untuk mencegah anti-penuaan





• SAFI Rania Diamond: Sebuah rangkaian penjagaan kulit untuk membaik pulih penuaan kulit.


• SAFI Shayla: Pelbagai penjagaan rambut yang mengandungi Habbatus Sauda yang dirumus khas untuk wanita berhijab (Wanita bertudung)


Ok sambung balik pasal Nora Danish tadi, korang boleh lah try masuk peraduan ni “Menangi Percutian Impian dan Peluang Belayar Bersama Nora!”

Cara nak join pon mudah je:


Ikut je cara-cara dan syarat penyertaan peraduan ni.

- 10 pemenang akan dipilih untuk pergi bercuti ke Langkawi selama 3 hari 2 malam. (Pemenang terpilih dibenarkan membawa seorang kawan / keluarga bersama-sama)*tertakluk pada terma dan syarat

-Masa bercuti dekat langkawi nanti, pemenang juga akan belayar ke laut untuk tengok sunset dengan Nora Danish (Duta Safi Rania Gold)

-Selain trip ke Langkawi, ada juga 20 hadiah saguhati (Hamper SAFI) untuk dimenangi yang bernilai RM250 satu hamper.

-Para pelanggan juga boleh mengambil bahagian melalui borang penyertaan di kedai yang mengambil bahagian. (Mydin, Giant, Aeon, Aeon Big, Billion, The store dan lain-lain)

Jangan lupa join contest ni ok! :) 

Contest ni akan berakhir pada 30 April 2015, jadi kalau nak dapat, kenalah cepat!


Untuk maklumat lanjut : https://apps.facebook.com/safifair/



11 comments:

  1. Wah.. kalau menang ni, 10 hari 10 malam tidur tak lena sebab nak bercuti ngan nora

    ReplyDelete
  2. Boleh le tiru aksi Jack & Rose "you jump I jump" hiks!

    ReplyDelete
  3. lelaki boleh ke ? hihi
    malu lah pulak bercuti dengan artis >__< hahahaha

    ReplyDelete
  4. bestnye sapa dapat selfie ngan nora...hihi

    ReplyDelete
  5. bestnye dpt bercuti... lama x cuti....

    ReplyDelete
  6. good luck.. and.. hadiah tu memang awsome!! >_<

    ReplyDelete
  7. saya suka, saya kasi 5 bintang :P

    ReplyDelete
  8. lelaki pun ok kan?kan?kan?heheeee

    ReplyDelete