Tuesday, March 10, 2015

Postpaid plans murah!


Aku pernah menjadi prepaid user. Masalah kalau jadi pengguna prepaid ni, kena selalu top-up prepaid. Kadang-kadang kredit ada lagi tapi sebab tarikh dah luput, memang tak boleh guna lah kan? Kena lah top-up jugak. Pengguna prepaid ni pon selalunya tak ada extra benefit and no data. Setiap kali nak guna internet, kena langgan. Agak leceh jugak lah.


Bila dah tukar ke postpaid plan ni nak cari benefit apa pulak? Data? Free calls? Family plans? Low flat call rate?




Haaa. Dengan kempen U Mobile’s #GetClever ni, subscribers akan dapat banyak benefits. Available untuk kedua-dua pengguna prepaid and postpaid termasuk  high speed internet, carry forward talktime, kadar rata panggilan yang rendah dan free calls dengan siapa-siapa yang guna U Mobile jugak! Perghhh. Dapat panggilan percuma setiap hari tu. Best! Best! Yang suka bergayut dekat phone tu memang akan suka lah ni. hee :D





Sebagai pengguna yang bijak, kita kenalah pandai membuat perbandingan pelan-pelan yang sedia ada ni. Ada tiga U Mobile postpaid plans - RM50, 70 and 28 per month dengan benefits and lowest rates antara semua postpaid plans yang ada dekat Malaysia ni.  

Antaranya ialah:
-5sen calls to all networks
-Panggilan percuma sehingga 30 minit. Setiap hari antara pengguna U Mobile
-High data allowances on high speed internet

Banyak benefits kalau ambil U Mobile postpaid plans ni!



Ni pulak untuk Unlimited Mobile Internet (UMI) plans



Aku memang recommend lah U Mobile plans ni. Sebab ada sesetangah mobile plans and telco buat kita sign dengan benda-benda yang tak perlu. So dengan U Mobile ni kita memang akan guna apa yang kita perlu lah. So tak ada lah pembaziran di situ.


Kalau nak tahu lebih lanjut tentang U Mobile Postpaid Plan bolehlah ke u.com.my/postpaidplans atau Unlimited Mobile Internet (UMI) plans di http://www.u.com.my/umi



More info: u.com.my/plansforu


4 comments:

  1. jarang dah cik epal update blog sekarang nie. I iz sad T___T

    ReplyDelete
  2. Tq sharing..mmg plan nk tkr lain telco plak..yg skrg ni pakai sikit data asyk slow je

    ReplyDelete