Thursday, March 26, 2015

Dapat iPhone 6 dengan harga RM98 je! Waa best gila!

Alahai comelnya cupcake. Mak buyung kalau pergi event, mesti kena cari makanan dulu. Hiks! :D


Haritu pergi event U Mobile. U Mobile ni best betul lah. Macam-macam offer dia nak bagi. Siapa yang pakai U Mobile ni memang untung gila. Macam-macam benefit dapat. Free data lah, free call lah, internet tak payah cakap ah. Memang laju gila. Ni aku pernah explain dekat entri-entri lepas.


Tapi sekarang ni U Mobile ada offer baru pulak. Perghh tak habis-habis U Mobile ni buat offer baru tau. Offer ni memang best sangat-sangat lah sebab sesiapa yang teringin nak pakai iPhone 6 tu, impian korang boleh jadi kenyataan. 
Korang boleh pakai iPhone 6 dengan harga RM98 je!! Perghhh murah gila. Sekarang ni semua orang mampu dah nak pakai iPhone 6. 

Biar betik dengan harga RM98 dah boleh bawak iPhone 6 balik rumah? Ye! Memang betik ah! Hahahaha. 
Ye betul! Serious tak tipu. Siapa yang dah lama mengidam nak pakai iPhone tu boleh lah pertimbangkan offer ni. Nak pakai postpaid boleh, prepaid pon boleh. Dont worry be happy :)




Kenapa korang kena pilih U Mobile i Plans. Ni antara benefits dia untuk postpaid:

-U MicroCredit benefits
-Truly unlimited high speed internet (Unlimited high speed internet quota)
-Contract freedom
-No upfront payment upon registration
-Share internet, call & SMS with multiple SIMs.



Ni untuk U Mobile iPlans prepaid:

-U MicroCredit benefits
-Bundle plan for prepaid customers
-Contract freedom
-Truly unlimited high speed internet


Boleh bawak balik rumah iPhone 6 dengan harga RM98?? Gila tak nak! Jangan lepas kan offer ni ok!


Nak tahu maklumat lagi detail, boleh tengok sini: http://www.u.com.my/iphone


8 comments: