Wednesday, December 17, 2014

Layan sunset lagi hihihi

Haritu layan sunset dekat SINI  . Feeling urban walau berwajah desa katanya. Kali ni husband aku bawak lagi satu tempat. Tah macam mana lah dia jumpa tempat-tempat macam ni pon aku tak tahu. Sebab aku pon tak pernah tahu pulak kewujudan tempat-tempat gini. Tapi ok je. Layannn je view semua. Tujuan nak datang sebab nak layan view and tengok sunset je.



Yang haritu dekat ENTRI NI , KLCC dengan KL Tower memang betul-betul dekat belakang. Kat tempat ni pulak, nampak lah gak KLCC dengan KL Tower tapi secoet je lah dekat belakang tu. Haa korang nampak tak? Kalau tak nampak, pendek hidung.




Ni dah start keluar sunset nya.

Tudia gayaa. Nampak macam cool ,tapi kelam.




Dok layan punya layan, tempat yang aku duduk ni pon sampai dah berlampu dah haa.







Bergambar dengan telur-telur dinasour pulak. 



Menari chacha ke apa ni?

Tapi sebenarnya bukan. Ada cacing lalu bawah tu.Suami aku 
terlompat takut, sekali aku aku pon melayang. Kelako kan? kikiki.

Nampak macam terjadi bentuk love pulak kat tengah tu tetiba.



Dah, jom balik. View dekat sini memang sangat cantik. Senja pon cantik, dah malam pon cantik.



Ok tu je. bye!


======


By the way, korang tahu tak Maybank nak bagi pelanggan baru Maybank Credit Card or Charge Card  peluang untuk menang a brand-new Volkswagen Polo Sedan? Ada 5 buah kereta untuk menang tau! Caranya hanya sign up sama ada Maybank Credit Card or a Charge Card, dan mula shopping! Wee. Senang je kan? Itu pon dah cukup untuk korang masuk ke dalam peraduan Maybank Win a Volkswagen Polo Sedan ini.



 Jangan lupa tau apply Maybank card sekarang and start shopping!


More info: Maybank


16 comments:

  1. lama tak singgah blog cik epal ni..dah jadi puan epal skrg ni...tahniah dik

    ReplyDelete
  2. Rasa nak ambil pic kt situ gk.. pastu suh Cik Epal ambk pic..bleh gitu????...hihihih

    ReplyDelete
  3. cantik nya... slim r kakepal nih.. hehe..

    ReplyDelete
  4. xkan takut cacing sampai terbang kih kih kih... serius view superbb

    ReplyDelete
  5. wooooowwww...memang santekkkk ah....=D

    ReplyDelete
  6. cik epal gaya posing dah macam cikta heheh

    ReplyDelete