Sunday, October 19, 2014

(REVIEW) Samsung Galaxy Tab 4

Yayyy! Happy gila dapat gadget baru from Samsung!


Tadaaa! Samsung Galaxy Tab 4 with 7" display!


Dengan harga mampu milik, semua orang pon mampu nak pakai 7" tablet ni. Nice design dan ada banyak features menarik.



Size Samsung Galaxy Tab 4 ni pon just nice. Nak masuk handbag aku memang takde hal lah. Senang nak bawak gi mana-mana.






Samsung Galaxy Tab 4 ni datang dengan reka bentuk menarik iaitu leather-feel back cover untuk menambah rasa mewah dan klasik. Being a blogger, selalu conscious untuk looking good dan Tab 4 ni memang best lah dengan sleek design nya :D







Tab 4 datang dengan lebih 2000 free apps! Banyak juga apps yang aku download untuk memudahkan aku buat kerja. Dan tidak lupa juga untuk bermain game. heee




Overall,aku sangat puas hati lah dengan Samsung Galaxy Tab 4 ni! Korang pon patut beli seketul tau. heee. Nanti aku share lagi apa yang best pasal Galaxy Tab 4 ni di lain entri hokay! Ni baru entri pengenalan. hehehe.



Jumpa lagi! :)

Check out more here http://samsung.com/my/tab4_7   


(Sponsored by Samsung)

11 comments: