Friday, October 24, 2014

REVIEW: Samsung Galaxy Tab 4 (part 2)

Hye! Nak sambung lagi pasal Samsung Galaxy Tab 4 ni. heee

Apa yang best pasal Tab 4 ni sebab Tab 4 ni user friendly. Lepas ni senang lah aku nak update blog selalu sebab boleh bawak Tab 4 ni ke mana-mana je. Ia kecik, boleh letak dalam handbag je, pastu dekat memana pon boleh update blog :D



Ada apps "blogger" dekat Tab 4 ni. Apps ni free je. Kepada blogger-blogger tegar tu,memang elok beno lerrr download apps ni.

Kadang-kadang kalau ada advert job from client yang memerlukan aku buat correction dekat draft aku,aku kena respon dengan pantas. Tapi bila dah ada Tab 4 ni lagi menyenangkan lah kerja aku nak handle advert job ni. Seriously Tab 4 ni sangat memudahkan kerja dan hidup aku :D




Saja cuba-try-test update blog guna Tab 4 ni. hee.

Cara nak guna pon senang je. Boleh upload gambar and terus je publish entry kalau nak :)



Antara features yang paling menarik dalam Samsung Galaxy Tab ni ialah 'Multi Windows'. Multi Windows ni best sebab kita boleh bukak beberapa apps dalam satu masa! Weeehuuu! Sekarang ni memang boleh multitasking lah dengan Multi Windows ni. hehe

Sambil cek emel aku,sambil layan Running Man.  Kau mampu?? Memang terlajak multi tasking ni :D


Kesimpulan nya, dengan Tab 4 ni aku boleh blog dekat mana-mana je and bila-bila masa yang aku nak. Thanks Samsung Galaxy Tab 4 kerana memdahkan kerja saya! heee




[Sponsored by Samsung]

9 comments:

  1. best lah tab 4 ni...macam nak beli jer satu. Good sharing

    ReplyDelete
  2. Wah menarik.. suke fungsi multitasking tu.. senang buat kerja. Buat masa ni saya pakai note 3. In future nak tambah tab 4 plak. Besar sikit.. puas hati.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Wah.. terbaik lah.. boleh update blog dimana-mana sahaja..

    ReplyDelete