Monday, September 29, 2014

Bagi hadiah secara percuma dekat kesayangan dengan KASI apps !




Siapa suka dapat hadiah? or ada ke yang jenis suka bagi hadiah dekat orang tersayang? Haa nak bagi tahu satu apps ni. KASI apps! KASI apps ni membolehkan kita untuk hantar dan menerima hadiah serta-merta! Semua hadiah dekat KASI apps ni ditaja oleh jenama tu sendiri dan kita boleh bagi hadiah secara percuma! Waa best kan?


Sesuai lah nak bagi hadiah dekat parents,family, adik beradik, bff, suami/isteri or kesayangan anda semua. KASI apps ni bagus lah bagi aku sebab menggalakkan kita buat kawan-kawan/family gembira. Pulak-pulak yang selalu busy tu, mesti dorang terharu kita ingat dekat dorang. Ye lah, siapa yang tak suka hadiah kan? Semua orang mesti suka dapat hadiah.


KASI apps ni sangat menarik bagi aku. Nak guna pon senang gila! Sangat simple and straightforward!






Meh sini aku ajar macam mana nak memberi hadiah kepada keluarga,sahabat handai dan kesayangan anda semua. Mula-mula download dulu apps KASI ni dekat phone korang. Iphone ke andorid ke semua support.  Jangan risau apps ni percuma. yayy,



Dari facebook, pilih siapa yang kita nak bagi hadiah tu. Aku pilih nak bagi dekat suami aku. hee. Di sini boleh pilih hadiah apa yang kita nak bagi. Sebab aku dengan husband suka tengok wayang. Aku pilih FREE movie ticket



Tapi banyak lagi kategori yang ada. Tengok dekat bahagian "merchant" . Korang boleh lah bagi hadiah yang sesuai untuk penerima tu.




Sebab tadi aku pilih tiket wayang. Lepas tu tekan 'send'.

Siap dah! Pastu terus sent.


Kalau nak redeem hadiah ni,jangan lupa bawa phone tau.

Tengok video ni. Dia akan tunjuk cara-cara nak redeem hadiah kita tu.



SO korang tunggu apa lagi, boleh lah bagi hadiah dekat kesayangan korang. Yang best nya sebab ni PERCUMA tau! Jangan lupa download KASI apps ni dekat phone korang.


More info: www.kasi.my

No comments:

Post a Comment