Saturday, July 12, 2014

Demam Fifa World Cup 2014 nak kebah dah. Sokong mana tu? :D

Demam bola dah nak kebah dah. Antara Brazil dengan Germany,korang agak-agak siapa boleh menang?



Personally aku tak tahu sangat pasal bola ni.haha. Tapi selalu nampak husband aku tengok bola. Kadang-kadang tertahu lah juga pasal bola ni sesikit. Cuma husband aku ni pelik sikit,sebab dia suka sokong team yang tak ramai orang sokong. Suka sokong underdog lah konsepnya.Mula-mula dia sokong Italy. Dari awal,dia dah dapat agak Germany boleh masuk final tapi dia malas nak sokong sebab dah ramai sangat orang sokong. Jadi rimas bila ramai yang sokong haha. Bila final ni Germany vs Argentina, dia sokong Argentina. Tapi aku rasa macam Germany je yang menang.



So aku sokong Germany! heeeeeeeeee. Lantak pi lah kalau laki aku nak sokong Argentina. Tapi aku rasa macam Germany je boleh menang. Sampai 7 gol dia ganyang Brazil,so ada harapan gak ah kot dia ganyang Argentina sebegitu rupa. LOL.





Jangan lupa join face-painting terbesar di Malaysia sempena perlawanan akhir yang bakal tiba ni dan hadiah menarik menanti korang semua! Cara-caranya pon mudah je.


Masuk web ni http://whosesidewillyoutake.stadiumastro.com/  dan upload gambar korang




Adjust muka kasi masuk bulatan betul-betul.






Dan tadaaa! Jadi Germany dah muka aku. Korang jangan lupa try face-painting ni tau. Best apps ni http://whosesidewillyoutake.stadiumastro.com/ !



Haa.Korang semua dijemput datang Final World Cup Live Viewing Party juga tau. Ni details:

13th July 2014
11pm – 6 am
Dataran Merdeka (Public event)


Korang tahu tak yang final match nanti boleh ditonton dekat Astro on the Go secara PERCUMA?? Ye! FREE je,tak payah sign up. Pengguna Astro akan dapat pre-game updates dan artikel tentang final match dekat http://olabola.stadiumastro.com/



Confirm meriah dekat Dataran Merdeka ni bila ramai-ramai tengok bola.Kalau tak dapat memeriahkan majlis, jangan lupa tengok final match nanti dekat Astro on the Go tau! It's FREEEEEEEE!

Untuk warga Malaysia (termasuk bukan pengguna Astro) boleh tonton Argentina vs Germany match for FREE dekat https://onthego.astro.com.my . No sign up/registrations required. Just click je final match video dekat https://onthego.astro.com.my . Yayyy best kan?


So korang sokong mana? Germany ke Argentina? hehe :)






6 comments:

  1. Nak sokong Argentina, sebab German cakap Argentina takkan ada peluang untuk menang. hehehe

    ReplyDelete
  2. sokong mana yang menag., habis cerita

    ReplyDelete
  3. hahahaha... cik epal memang LALANG lah... bukan haritu italy ke?
    i juga setia... germany dulu dan kini... hehehehe...
    tp i ada juga jersi argentina... ate camna tu?
    hehehehe...

    ReplyDelete