Monday, May 5, 2014

Ada sesiapa yeng tengah mencari kerja? Boleh datang Accountacy Expo 2014Hye. Ada yang dekat sini masih tercari-cari kerja yang sesuai untuk anda? Sunway TES Centre for Accountancy Excellence (STES), perakaunan profesional dan  pembekal kewangan terkemuka di rantau Asia Pasifik telah dilantik oleh Yayasan Peneraju Pendidikan Bumiputra (PenerajuEdu) untuk mengajar dan mentadbir program perakaunan , dengan inisiatif PenerajuEdu.


Accountacy Expo 2014 ni diadakan untuk meningkatkan  akauntan Bumiputera yang bertauliah di Malaysia,menawarkan biasiswa eksklusif untuk Bumiputera untuk study professional l ( CAT, CFAB , ACCA, ICAEW dan MICPA) program perakaunan dan  possible job placement ( untuk Pemohon yang terpilih ) dalam bidang perakaunan dan firma audit terkemuka termasuk PWC, BDO , Ernst & Young, KPMG dan Deloitte.


Jangan lupa hadirkan diri untuk briefing oleh PenerajuEdu mengenai program biasiswa yang ditawarkan dan berinteraksi dengan Big 5 - perakaunan dan firma audit terkemuka di Malaysia - PWC, BDO , Ernst & Young, KPMG dan Deloitte untuk peluang pekerjaan.


Bumiputera yang berumur antara 18 hingga 40 , sebaik-baiknya bumiputera yang penuh minat dalam melaksanakan perakaunan sebagai kerjaya mereka . Jangan lupa datang Accountacy Expo 2014 ni tau!

Ni details nya.
ACCOUNTACY EXPO 2014 dekat Sunway Campus Jalan Universiti, Bandar Sunway, Petaling Jaya. Sabtu, 10th May 2014 pukul 10am sampai 1pm. Masuk adalah PERCUMA :)
3 comments:

 1. Thank you for sharing.

  Nak suruh anak saya yg sedang ambil ACCA usha expo ni

  ReplyDelete
 2. tq info! nam share dgn adik saya yang baru habis belajar! ;)

  btw, jemput join GA saya, hadiah insyallah barangan Crabtree & Evelyn dan Tupperware! :)

  http://fatihashuhaimy.blogspot.com/2014/05/mrs-farizal-ga-2014.html

  ReplyDelete
 3. Hmm.. kalau la kite x wat capd dah lama pergi... sob sob sob.. takpe2, semua ada hikmahnya kan :')

  ReplyDelete