Wednesday, April 30, 2014

Wow! Diskaun sampai 80% dekat MYSALE ?? Cepat grab apa yang patut sebelum orang lain kebas. hehe

Boleh jadi gila tengok web MYSALE ni. Sebab semua benda rasa nak beli. Ni kalau mak-mak yang masuk web ni. Memang lagi gatal je lah tangan nak beli semua benda dalam web ni. Web ni memang dah macam shopping mall dah aku rasa. Semua benda ada. Dari baju, barang dapur, barang bilik,barang makeup semua ada jual. Ubat gigi pon ada jual hokayy.  Yang jenis malas nak bersiap cun-cun dan keluar bersesak-sesak pergi mall tu,memang web ni sesuai sangat dengan uolss. Cakap je nak cari apa?




High heels? Dari harga RM200 tinggal RM45 je !  Murahnya mak enon!




Semua jenis kasut ada tau. Cakap je nak apa? Heels? Wedges? Flats? Sandals? Apa yang korang nak,cari je dalam web ni.








Macam-macam jenama jam yang ada dalam ni. Fossil,Gucci, Michael Kors dan banyak lagi. Jam tangan pulak semua cantik-cantik. Rambang mata nak pilih. Nak pakai 5-6 ketul jam tangan sekaligus tu dah macam kurang siuman lah pulak kan. Tapi kalau dah beli 5-6 ketul jam dalam web ni,memang hari-hari jam tangan  bertukar lah konsepnya.




Clutch dari RM116 tinggal RM15 je senah oiii! Macam-macam lagi design cantik. Sesuai nak bawak pergi event/dinner.

Nak beli frying pan,kuali, cerek pon bolehhhh.




Cadar katil daripada harga RM836,tinggal RM175 je. Sila beli untuk stok cadar rumah anda




Nak beli stroller baby pon boleh hokayyy! Kerlass!



Mak-mak yang shopping baju untuk diri sendiri nanti tu,jangan lah selfish. Beli lah sehelai dua baju juga untuk anak anda yang comel itu. Mesti bertambah lagi kecomelan anak anda bila pakai baju comel-comel.hehe. Baju-baju budak dalam ni pon memang sangat comel! :)

Ouh ye kalau nak shopping tu, boleh terus register jadi members dan masuk web http://www.mysale.my/ ni. Kalau yang first time masuk tu, boleh tekan "join now"

Isi form dan ...



Boleh lah membeli-belah dalam web ni. Tak lama lagi ada FLASH FRENZY! Flash Frenzy (4th – 6th May) ni adalah salah satu acara jualan dalam online yang terbesar di Asia.Memang barang-barang lagi murah lah.Tapi Flash Frenzy ni ekslusif untuk members sahaja. Korang register lah sekarang jadi members. Sebab setiap setengah jam ada diskaun hingga 80% tau! 80% tuuuuu. Gila ah!



Untung tau jadi MYSALE members ni sebab dapat beli produk yang best-best sebanyak 60 jenama tempatan dan antarabangsa termasuk Coach, Bonds, Revlon, Zara, Quiksilver, Havaianas, Pandora, Dermalogica, Rayban, Redken, Australian Leather Uggs, Luxor Linen, Fitflop, Desigual, Thomas Sabo, Charlie dan banyak lagi!


Banyak bank yang boleh terima pembayaran so dont worry :)



MYSALE members akan dapat membeli-belah melalui MYSALE apps jugak. Download MYSALE apps ni dalam smartphone korang. Kalau dah jadi members tu,korang boleh akses kepada Flash Frenzy ni satu jam awal tau! Membership adalah FREE! Tak payah bayar pon :)


Boleh register dekat http://www.mysale.my/ dan selamat membeli belah! 


ok bye!

10 comments:

  1. kempis la poket mcm ni. adoi. haha

    ReplyDelete
  2. gila lah.. pengsan tengok.. baik jangan tengok.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. wowwww...voley cuci2 mata...sbb fulus pon sudah ngak ada...heheheh

    http://cenetos.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hamboi...tengok pun dah best..klu bukak lagi la gila agaknya...lagi2 part kasut tu..murah pun murah..

    ReplyDelete
  5. fulamak. inimenggugat iman kuikuikui

    ReplyDelete
  6. Sekarang ni semua pun online je.. mudah.. macam macam ada.. hehe..

    http://qaseh-delima.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. irresistible! kalau la dh keje.. huhu

    ReplyDelete