Friday, March 21, 2014

Cik Epal , Cover Story of Eternity Magazine Edisi Bumper Mac/April 2014

Haritu Kak Aishah contact nak jadikan aku cover magazine Eternity ni  macam tak percaya ah pulak. Sebab memang tak pernah lah kan aku jadi cover majalah. Kalau masuk majalah pon before ni hanya terselit secoet je dekat dalam majalah. Ni dah sampai nak jadikan cover,harus lah aku terkejut beruk makyeh. haha. Nasib baik Abang Azhar photographer untuk cover magazine ni sporting gila. Aku dah cakap awal-awal,aku pose confirm kejung sebab bukan model kekdahnya. Abang Azhar tu pon ok je. Setiap pose dia bagi arahan,dah dengan-dengan dia sekali posing bagi contoh suruh aku posing macam dia. Haha terima kasih lah bang. Abang memang best! Asyik tergelak je masa photoshoot untuk cover ni haritu.



Cover Story of Eternity Magazine Edisi Bumper Mac/April 2014. Aku rasa muka aku macam lain ah pulak :D



Ada 4 muka surat pasal aku. Page 16-19 :)



Magazine Eternity ni memang tak akan dapat lah dekat 7eleven, kedai buku Kak Bedah Tonggek, pam minyak Ulu Yam atau di tempat-tempat lain. Sebab Eternity Magazine ni magazine online dan boleh baca FREE je! Senang kan? Tak payah nak beli.


Amboi magazine pon nak online sekarang. Sekarang ni semua benda online je kan? Membeli-belah online,nak beli makanan online,beli perabot online, beli barang dapur pon online dah sekarang.Power! Memang dunia di hujung jari gitu. Kalau nak baca pasal aku, boleh baca dekat Eternity website . Bila scroll ke tepi untuk bukak page lain,siap ada sound effect majalah dibelek lagi. Kerlasss sangat. Memang feeling nya sama je ah macam kita baca majalah. :D



 Tak sangka ada nak jadikan budak gonjeng cover majalah. haha. Btw,Thanks Kak Aishah, Abang Azhar and Eternity Magazine for having me!  :)

31 comments:

  1. wahhh... comel la cik epal ni... cantik2x... ! ^_____^

    ReplyDelete
  2. wah wah wahhh kak epall :OOO huhuh piwittttttt

    ReplyDelete
  3. dah baca...tapi baru baca cover story - cik epal la sapa lagi hehehe...tertarik dengan ayat cik epal pasal komen negatif tu..like it...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    Tahniah!
    Walaupun gonjeng, jadi cover majalah gitewww....

    ReplyDelete
  5. Cantinya cik epal ! :) saya nak taw macam mana cik epal jaga kulit ? ;)

    ReplyDelete
  6. pergh... kelas gitu.. memang terbaik la... congrat sis.. nk signnnnn :)

    ReplyDelete
  7. Taniah kak epal. hihi seronok nye

    ReplyDelete
  8. wah masuk cover eternity terbaik

    ReplyDelete
  9. wah.....syok pulak tengok cik epal dah kurus..saya pun nak kurus gak la....
    mana tau boleh jadi magazine cover mcm cik epal pulak...hehehe

    ReplyDelete
  10. Waaa...kelas cik epal..beruntung lah...u look so sweet...

    ReplyDelete
  11. salam akak comel :)
    ooo, photoshoot tak ajak pun. haha

    ReplyDelete
  12. cantikknya cik epal sekrang..lama maira xdtg sini...maira dah mula blogging balik..

    ReplyDelete
  13. Tahniah Cik Epal, u deserved it, keep it up being pretty huhu...

    ReplyDelete
  14. Hi Cik Epal. First time rasanya visit blog ni. Tahniah jadi Cover majalah. ^^

    ReplyDelete
  15. Tahniah sebab dah mula kembangkan sayap dr blogging ke cover majalah pulak..lepas nie boleh la keluar tv plk..heheh..ikhlas dari www.tepakku.com

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah..rezeki cik epal..ngeee :)

    ReplyDelete
  17. Hebat kau dik.
    Syabashhh...syabbash.

    Lepas ni kalo terserempak lagi, nak kena mintak sign otograp la

    ReplyDelete
  18. cantik gojes vogue kebabomm la cik epal!! hehehe..
    tahniah dpt peluang jd cover girl.. :)

    ReplyDelete
  19. Waduh, kok udah jadi cover majalah? Hebat cik epal yang gorjes ni!

    ReplyDelete
  20. wah dah maju skang...alhamdunillah rezki nak kawin kan kihkihkih....

    ReplyDelete
  21. Tahniah lah kak memang the best lah setelah susah senang jadi blogger

    ReplyDelete
  22. Amboi canteknya =D congratz to be on magazine cover~!

    ReplyDelete