Tuesday, February 18, 2014

Serum Biowhite Collagen by Panacea Beauty

Ingat tak sebelum ni aku pernah buat entri pasal Serum Biowhite Collagen by Panacea Beauty ni? Alaaa serum PERTAMA yang boleh disapu dan diminum tuuuuuuuu. *mulut muncung sampai boleh sangkut teko*




Serum ni dah complete semua khasiat sebab ada air suling, madu, ekstrak aloe vera,seaweed,marin kolagen,sarang burung walid dan pati oren yang sememangnya memberi kesan yang baik terhadap kulit sebanyak 5 kali ganda keberkesanan nya. Aku pernah try sapu dan makan serum ni.Rasa serum ni macam madu tapi tak manis sangat lah. Memang sedap di makan begitu sahaja. Kalau korang jenis yang malas nak sapu-sapu benda dekat muka,haa korang minum je. Settle! :D


Kalau tak nak minum, nak sapu serum ni pon bolehhh.Dah kata pon produk 2in 1. Cara nak guna nya senang je.Ambil beberapa titis serum ni pastu sapukan dekat muka atau kawasan kulit yang bermasalah. Bukan boleh guna dekat muka je, dekat siku atau badan pon boleh.Kalau siku kering ke,boleh jugak sapu serum ni kasi lembap.


Ni antara khasiat lain Serum Biowhite Collagen ni :


-Mencantikkan kulit wajah agar lebih berseri dan lembab sepanjang hari
-Melambatkan proses penuaan dengan menambahkan keanjalan kulit
-Menghilangkan parut jerawat, parut pembedahan, dan kesan regangan kulit
-Menghasilkan kulit yang licin dan mengecilkan liang-liang pori
-Mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan tona kulit
-Membaiki sel-sel kulit mati dan pembentukan sel-sel baru
-Memulihkan kulit kering dan Nyahhidrat.


Salah satu testimoni daripada pengguna Panacea Beauty. Gambar yang 'selepas' tu tak guna camera 360 pon hokayyy! Tak main ah letak testimoni tapi guna camera 360 mak enon oiii 

Ni testimoni kedua.Yang hebatnya parut pon boleh berkurang.So siapa yang bersungguh nak hilangkan parut
boleh cuba produk ini.No camera 360  hokayy.



Brader-brader (oh my english) yang nak kulit muka ala k-pop boleh la cuba pakai.Yang best pasal produk ni ialah unisex.Cik abang ke cik kak ke boleh kongsi beli pakai.




 Panacea Beauty ni pon ada dapat penghargaan dari Tunku Mariamz Iskandar (Johor) tau! Kerlasss sangat! 



Kalau korang ni jenis yang makan supplement dan sapu macam-macam produk. Boleh lah gantikan dengan Serum Biowhite Collagen Panacea Beauty ni sebab produk ni ALL in ONE. Kira dah pakai produk ni tak payah dah nak makan madu ke atau sapu produk lain dah.Kan dah jimat tu. Sebab produk ni ALL in ONE, RM95 untuk 60ml tu kira affordable lah jugak kan ? :)


Nak tengok sendiri produk ni depan mata? Boleh temui Panacea Beauty di EKSPO PROHALAL & FRANCAIS 2014 di Pusat Pameran Mid Valley pada 28 Febuari 2014 - 2 Mac 2014. Boleh menang banyak hadiah menarik tau dekat booth diorang nanti! Baik korang pergi,mana tahu korang bertuah dapat bawak balek rumah iPhone dengan iPad free nanti.Engkoo gila tak nak?? Bak kata pepatah tuah ayam belanda nampak di kaki,tuah kita siapa lah tahu. Ayam belanda? Pon bolehh lah.



Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal produk ni boleh LIKE FACEBOOK PAGE PANACEA BEAUTY ni.

Ada sesiapa nak cari side income lebih?? Haaa elok sangat lah tu. Produk ni tengah mencari stokis/pengedar/dropship bagi setiap negeri. Siapa yang nak dapat side income lebih tu boleh lah PM dekat facebook page atau call di talian Hotline : 013-4449531.Untuk tambahan,ini adalah senarai rakan niaga Panacea Beauty di Malaysia!





NEGERI
NAMA
NO.FON
SELANGOR
Zubaidah Shaari
012-3067137/ 019-3029447
Noor Shahida Sabari
013-6108268
Eleena Zaini
019-2880827/ 018-3583824
Norhafisah Muhamad Nor
013-2591773
Norhariyati Rosjan
012-3936331
KUALA LUMPUR
Maznah Muhamad Nor
019 3094315
  Noor Rafidah Mustaffa
  017 6069029
017-6069029
Nur Habeeba Hanum
013-6604498
PULAU PINANG
Nurfitriyana Abd. Rashid
013-4892156
KELANTAN
Shaidatul Suhani
019-9738773
Nor Afifah Rozali
019-9914990
Nurjuhaizah Hamzah
019 9139397
PAHANG
Siti Norbaya Kamar
019-9442251
Nurul Fitriatul Akmal
013-6467486
TERENGGANU
Mazuin Jamaludin
019-9911868
Nurul Fatin Mat Hasin
014-5258873
JOHOR
Airma Aishah
013-7767999
Rohani Mohd Zain
017-7246612
KEDAH
Khalidah Ahmad
013-5208501
Noor Azlina Abdullah
012-4950471
PERLIS
Farah Diyana Zolkafli
012-5655969
       NEGERI SEMBILAN
  Norasfaliza Mohamad
  013-2915983

PERAK
Syila Azura Bt Syed Ahmad
Tajudin

012-5127149
SABAH

Nik Azuraini Nik Azlan
013-8531754
Kirana Beddu Halike
019-8022903




SINGAPORE
Rositah Ariffin
6594505884
Nurhayati
6591502602


5 comments:

  1. nampak bagus pakai ni.. kulit saya pun ada pimple gak haishh..

    btw jom visit http://iluvtour.com/

    ReplyDelete