Monday, December 16, 2013

Shazwani Hamid's wedding. Congrats Shazwani and Hazim! :)

Hujung-hujung tahun ni memang wajibulghunnah akan dihujani dengan jemputan-jemputan perkahwinan lah kan? Semalam pergi Wani's reception dekat Marina Putrajaya. Fisrt time pergi Marina Putrajaya,nasib baik tak sesat. Sebab incik tunang (incik tunang? kombang tokak eden bila tulis mende ni. Geli pulak rasanya haha) yang drive,konpom lah tak sesat. Kalau aku yang drive,memang wajib sesat ah :D




Sampai-sampai je hall,terus nampak Wani and Hazim tersenyum simpul. Eh buat apa dekat sini ni Wani? Meh lah masuk dalam :p

Jomm cepat masuk dalammm.Hape ni pengantin buat dekat luar ni. Kalau tak masuk, haku piat telinga kang. Pening arrr dia ni :p





Sorry Wani. Kanak-kanak riang memang perangai camni 

Dah masuk dalam, dah kenyang semua. Lepastu Wani pon lalu dengan suami. Cantik nya baju Wani. Macam princess :D



Selamat pengantin baru Wani! :)






Terserempak pulak dengan akak Shea dan akak Lyna. Sebelum nak balik,Wani pesan suruh singgah dulu photo booth amek gambar.Lalu kitorang pon singgah lah photo booth. Prop yang aku ambil harus lah bertema kan WAK DOYOK. Baru lah hipster dan sejajar dengan arus pemodenan dunia semasa.




Mimpi ngeri kalau WAK DOYOK tengok ni.




Dah alang-alang sampai Putrajaya ni,nikmati lah permandangan yang ada di sini dahulu. Si SS ni kemain ramah pulak dengan orang sailing dekat sini. "Ni kalau bot terbalik ni macam mana ni?" Amende soalan lah dia tanya dekat budak-budak ni. Soalan tak membina lansung. Kalau bot terbalik,baju basah lah bro.Tapi aku pon tak ingat apa budak-budak ni jawab. Almaklumlah nyayuk sikit. Tapi budak-budak dekat sini peramah lah. I loikeee~






Feeling-feeling berlatar belakang kan pemandangan dekat Australia sangatttt ehehe


By the way untuk Encik Hazim dan Puan Shazwani Hamid. Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan.Amin. Happy for u guys. Congrats! Enjoy your time together, and bring on the cute babies! :D



ok tu je. bye nyah! 





20 comments:

  1. tunggu turn CE kawen lak tahun depan...weeeee

    ReplyDelete
  2. cantik la baju cik epal.. lawa, nampak kurus..

    ReplyDelete
  3. sy pun dapat jemputan jugak... tp tak dpt pergi sebab balik kampung.. huhu

    ReplyDelete
  4. lame tak blogwalking sini...hehe

    ReplyDelete
  5. Dah kahwin dah Shazwani....selamat pengantin baru...pas ni tunggu cik epal plak...congrts to cik epal too....dah lama akak x singgah sini...

    ReplyDelete
  6. X sabar nak tunggu CĘ plak kawen..huahua

    ReplyDelete
  7. kalau amik gambar dekat putrajaya, mmg feeling mcm kat oversea ! hehe

    ReplyDelete
  8. Hi , lama tak singgah blog u.
    Tengok2 u dah kurus.... yerrrr sila kembang yer..silakan...
    tahniah... sangat cantik
    '

    ReplyDelete
  9. sempat awak jumpa pengantin yer.
    akak tak sempat sebab sampai awal, segan plak nak tunggu lelama..

    ReplyDelete
  10. cantik jer Cik Epal ni pakai peplum...kalau kita pakai rasa macam tergantung jer...heheheheh

    ReplyDelete
  11. uish dah lama tak masuk sini, cikepalk makin kurus la..

    ReplyDelete
  12. cntik outfit cik epal. Btw nape INCIK TUNANG pakai songkok??

    ReplyDelete
  13. Cik epal pakai peplum nampak cantik sangat... :)

    ReplyDelete