Monday, December 23, 2013

Maybank 2 Cards


Haritu dekat facebook,Maybank invite untuk cuba #LiveLifeAmplified apps: www.maybk.co/M2CAmp 

Aku pon try lah.Macam seronok je #LiveLifeAmplified ni sebab boleh menikmati kehidupan tanpa memikirkan masalah. (travel,shopping,makan dan keperluan). Tak payah lagi bergantung kepada kupon,kumpul point time shopping atau fikir banyak kali time menyimpan. Time ni lah kita boleh berkongsi masa dengan family atau member-member tanpa bimbang.

Yang best nya pasal Maybank 2 Cards ni,kalau kita keluar pergi mall atau nak beli barang dekat pasaraya,tak payah nak bawa banyak-banyak kad dalam purse. Maybank 2 Cards ni je pon dah cukup.Lagi best pasal Maybank 2 Cards ni sebab TreatsPoints rewards dia sangat berbaloi-baloi!

@5X TreatsPoints local & overseas spending
-Boleh berbelanja menggunakan Maybank 2 American Express Card di Malaysia atau di mana sahaja kecuali badan kerajaan,institusi pendidikan dan pembekal insurans.

@Travel Insurance Coverage
-Perlindungan daripada Ketidakselesaan Perjalanan , kelewatan bagasi dan kehilangan bagasi.Perlidungan percuma sehingga RM1,000,000 untuk kematian atau hilang upaya akibat kemalangan.

@ 5% weekend cashback untuk kad Maybank 2 American Express 

@One service tax

@ Pengecualian yuran seumur hidup

@Caj kewangan serendah 8.88% setahun

@EzyPay 0% installment


Waa best kan? Sekarang Maybank ada menganjurkan satu peraduan . Peraduan/Cabaran ni kita boleh invite seberapa banyak kawan yang kita ada dekat facebook untuk turut mengambil bahagian dan daftar untuk Maybank 2 Cards. Sign up je untuk Maybank 2 Cards,once dah dapat rewards and benefit,memang selesai semua masalah.





Hadiah utama yang menanti adalah wang tunai sebanyak RM10000 untuk 5 peserta yang mengumpulkan mata peraduan tertinggi atau hadiah mingguan berupa Gift Card Petronas bernilai RM100 setiap satu!! Best kan!






Pergi ke www.maybk.co/M2CAmp . Isi form dan nanti akan dapat code dekat number phone kita,pastu register



Tekan "I want in"


Isi lah kenapa kita nak menang

Pilih image

Lepastu share dengan member


Untuk peluang yang cerah untuk menang,sila lah invite sebanyak kawan yang boleh


Maybank #LiveLifeAmplified contest ni start pada 1November 2013sampai 31 December 2013.Open to all Malaysian yang berumur 21 tahun ke atas. Jangan lupa invite friend banyak-banyak tau! Alaa tak rugi pon join,untung-untung boleh menang. Dah boleh pergi travel overseas atau apa sahaja yang anda impikan. Good luck! :)






No comments:

Post a Comment