Thursday, November 14, 2013

Suka bergambar atau rakam video? Join Kotex Rise Up sekarang!


Siapa pernah tengok Memberku Hawa 2? Aku pernah gak ah layan cerita Memberku Hawa 2 ni kalau dekat rumah.Aku suka cerita ni sebab cerita ni macam cute-cute je. Pelakon pon macam comel je...macam comel je...


Siti Saleha dengan Nad Zainal berlakon cerita ni.Dua-dua comel dan pandai berlakon. Jalan cerita pon kelakar. Memberku Hawa musim 2 ni Kay (Nad Zainal) dengan Nur Hawa (Siti Saleha) mewakili wanita muda Malaysia hari ni yang memilih untuk menghadapi kehidupan dengan sikap positif tanpa konpromi. Kay dan Nur Hawa ni masing-masing ada prinsip sendiri. Setiap episod mesti Kay dan Hawa ni selalu berusaha dan tunjuk macam mana dorang menghadapi cabaran hidup. Karakter dorang dalam cerita ni bagi aku kelakar dan comel. Yang penting dorang ni memang konfiden habis lah!


Korang suka ambil gambar dan video? Pada wanita muda macam Kay dan Nur Hawa ,sekarang ni #KotexRiseUp nak tingkatkan konfiden korang dengan kongsi "Rise Up" moment korang. Kalau menang, boleh dapat Samsung Galaxy ataupun kamera Instax tau! Log in facebook pastu terus pergi ke apps ni http://on.fb.me/Ho2Ji1


Ni contest tau. Contest ni memerlukan korang upload gambar atau video menggunakan Facebook dan Instagram.Share korang punya "Rise Up" moment dengan gambar atau 15saat video dekat Instagram  dan berpeluang menang RM10,000 tau! 10k tu woh! Tak nak ke? :D


Pssst korang akan dapat sampel percuma Kotex Overnight ProActive Guards tau! Satu-satu nya pad yang mempunyai penghadang revolusi yang naik apabila bersentuhan dengan cecair - memberi perlindungan kebocoran yang lengkap, kekeringan dan keselesaan semasa tidur.



 Cara-cara nya mudah sangat!

-Register korang punya detail dulu dekat Kotex Rise Up Facebook app (http://on.fb.me/Ho2Ji1). Dapatkan free sample
-Hantar gambar/video melalui mana-mana platform.Kalau guna instagram,pastikan instagram tu public lah.

:via Facebook app - Upload gambar dan caption kan gambar tu
:via Instagram- Upload korang punya 15 saat video dan caption kan video tu. Hashtag #KotexRiseUp

-Ada gallery untuk gambar dan gallery untuk video untuk orang tengok,Like dan Share.
-Pemenang akan diplih berdasarkan voting & judging
-5 pemenang untuk photo contest dan 5 pemenang untuk video contest


Tempoh peraduan: 1 November 2013 hingga 13 December 2013. Cepat join!

Ni lah hadiah-hadiah nya. Hadiah semua best-best woh!


Senang je contest ni. Nak join? Boleh hantar gambar atau video korang dekat http://on.fb.me/Ho2Ji1 .  Good luck! :)

4 comments: