Monday, October 28, 2013

Lilo Tonggek skodeng video menari PIXY !


Haritu aku dok skodeng je apa si Lilo Tonggek ni buat dekat laptop ayah aku ...



Haaaaaa? Tengok video apa tu Lilo haaa? 

Kemain khusyuk nau dia dok melayan video menari dekat facebook ni. Lilo Tonggek ni memang suka tengok video menari-nari ni. Aku syak mungkin sewaktu kecil dia ada cita-cita untuk menjadi penari tetapi tidak kesampaian. Yang Lilo tahu hanyalah berguling-guling macam ayam golek apabila lapar dan mengiau meminta makanan. Walaupun muntot kau tonggek, lupakan je lah cita-cita kau nak jadi penari tu Lilo oiii .




Lilo tengok Facebook app dekat PIXY Malaysia ni. Amende ni? Nampak cambest,pastu ada hadiah lagi. Benda best haruslah kena share dengan korang. Untung-untung korang boleh dapat hadiah best-best. Sharing is caring sangat konsepnya bukan? :D



Eh uolsss! Sesiapa dekat sini yang minat menari? Rasanya semua orang boleh menari kot. Kalau ada steps,semua boleh je gerak kan badan. Cuma kayu ke tidak je lah. Lilo Tonggek tu je yang tak boleh menari. hihi. Tapi kalau ada yang memang boleh menari (menari simple-simple pon boleh), join lah PIXY ONE-STEP Dance Contest ni. Hadiah nya lumayan gila!




Pergi ke laman www.pixy.com.my/onestep ni. Tengok iklan PIXY ni dulu.Mana tahu dapat idea nanti. Iklan ni comel je tau sebab model dalam iklan ni pon comel! :D



Dah habis tengok iklan video ni, download lagu PIXY 'One-Step'. Rakam video tarian korang dan boleh upload dekat laman web ni.

Hadiah yang menanti anda semua best-best. Dapat Produk PIXY dan Habib Jewels bernilai 10k tau! Gila tak nak? :D


Senang je contest ni. Hanya ambil satu langkah mudah je, sama lah kalau guna PIXY Makeup Cleansing tu. Senang je. PIXY Makeup Cleansing ni memang best tau. Sangat sebaguna,boleh guna lepas kerja,sebelum solat,dekat gym dan sebelum tidur.Pastu bau dia wangi sangat. Aku suka!


Siapa ada bakat terpendam menari tu,jangan lah dipendamkan bakat itu. Menari simple-simple pon boleh. Join lah contest ni! Boleh upload video dekat http://www.pixy.com.my/onestep/


Good luck! Lilo Tonggek pon ucapkan good luck miaoww miaoww dekat sesiapa yang nak cuba contest ni. hehe. bye!


13 comments:

  1. mungkin lilo pun boleh masuk ni...he he he...

    ReplyDelete
  2. baru beli makeup remover pixy. aduuuhhhh,, tk reti la nak menari,, kih3

    mujadafewa.my

    ReplyDelete
  3. ya Allah...fluffynye binatang comel tuu...nak kenyek rasa

    ReplyDelete
  4. haha..
    lilo tgk org mnari atau skodeng model tu..
    high taste btui lilo nie

    ReplyDelete
  5. Cik Epal join ar. I vote. Heee.

    ReplyDelete
  6. lilo join pun boleh hihi

    p/s: sabtu lepas mcm nmpk CE kt OU di event gschorrorfest. nk tegor tp segan hiks

    ReplyDelete
  7. Lilo tonggek gebusssss I loike lahh cikepal hahahahaha :P

    ReplyDelete
  8. wah.. lilo comel gituh.. haha.. lilo ada impian nak jadi penari tuh. wah!!! >.<

    ReplyDelete
  9. Ingat apa la lilo tu...kucen rupanyeee...

    ReplyDelete