Monday, September 23, 2013

Ada rasa macam nak belajar dekat London tak?

Aku selalu berangan nak belajar dekat London. Banyak-banyak negara dalam dunia ni,rasa macam nak belajar dekat London jugak.Pastu selalu berangan dapat ijazah berprestij dari kolej dekat luar negara pulak. Saja je berangan nak belajar dekat tempat sejuk-sejuk :D



Pastu belajar pulak dalam suasana yang tenang dan damai.Memang syok!

Kalau penat menelaah pelajaran,boleh luangkan masa seketika untuk update blog muehehe



Hujung minggu dekat London boleh jalan-jalan lawat tempat-tempat best dekat sana,posing-posing depan bangunan pastu boleh masuk instagram. muehehe. Tapi berangan je lah kau jahhh. Kang belajar jauh-jauh,rindu pulak family. Dah sakit rumah pulak (homesick) kihkih ,rindu pulak dekat kucing aku si lilo tonggek tu dan rindu pulak dekat kawan-kawan dekat sini. Pastu perbelanjaan hidup pon memang makin tinggi setinggi gunung everest lah kan kalau dekat oversea sana. 



Tapi...tapi...tapi... untuk sesiapa yang pernah mengimpikan untuk belajar dekat oversea, University of London Intrenational Programme sekarang tengah menawarkan program pengajian yang membolehkan kita belajar untuk ijazah University of London! Untuk sesiapa yang ada keinginan nak sambung belajar,cuba-try-test pergi open day University of London International Programme ni :)





University of London International Programmes adalah cabang daripada University of London. University of London ni membolehkan pelajar di seluruh dunia untuk belajar dan mendapatkan ijazah daripada University of London.

Yang best nya, study programme dekat University of London ni sangat flexible! Sebab pelajar boleh datang kelas secara separuh masa atau sepenuh masa. Pelajar juga boleh pilih nak datang kelas malam/siang atau hujung minggu je. Waaa best kan? Kira kalau nak kerja part time sambil belajar pon takdehal. 




Jom datang open day dekat KL untuk mendapatkan tempat untuk masuk ke University of London!

Masa open day nanti,korang boleh cakap one-to-one dengan wakil admin universiti. Wakil admin universiti ni boleh tolong korang banyak benda macam mengesahkan dokumen,keluarkan surat tawaran,memproses permohonan korang dan korang boleh tanya dia apa-apa je tentang University of London ni.


Nanti datang lah open day ni:

Tempat – Renaissance Hotel (Tatler Room, 2nd Floor East Wing), Corner of Jalan Sultan Ismail and Jalan Ampang, Kuala Lumpur
Tarikh – 24/25/26 September 2013
Masa – 13:00-18:00

More info: http://www.londoninternational.ac.uk/community/events/listings/admissions-sessions-24-25-26-september-kl-malaysia

5 comments:

  1. kalau belaja oversea mmg org pandang tinggi..huhu

    ReplyDelete
  2. Jomlah kita backpacker ke Londun..huhu sementara member saya ada kat sana.. :D

    ReplyDelete
  3. seronok study oversea. Summer holiday bleh gi jenjalan.

    ReplyDelete