Friday, July 26, 2013

Misi menghabiskan shawl



Aku nak habis kan shawl yang aku jual ni sebenarnya. Tu pon kalau habis lah. Dah lah aku pergi beli banyak-banyak sebab aku rasa shawl tu cantik. Tapi shawl warna plain pulak ramai yang beli. Kalau aku tahu,baik aku borong shawl plain je lepas ni :D


So kena lah pakai shawl ni, nak tunjuk yang shawl tu sebenarnya cantik tapi kenapa korang tak berkenan? haha :D




Ini code C17. Tie Dye pink. Aku ni tak ada lah minat pink sangat tapi sebab shawl ni cantik aku pakai je pergi jalan-jalan :D





Ini code 16. Abstract Rainbow. Tak cantik eh? Kenapa aku rasa macam cantik shawl ni. Kalau tak ada yang beli,aku jahit satu-satu buat sarung bantal je lah. *pastu nangis bawah bantal*



Kalau pakai baju hitam/putih. Aku rasa shawl dekat bawah ni semua cantik je bila pakai. Tapi mana tahu ada yang berkenan ke lepas ni. Boleh lah email gathese@yahoo.com ye. InsyaAllah akan dibalas dengan kadar segera 


Gathese tu sebenarnya nak menyebutnya GADIS. Saja nak bagi stylo eja lah GATHESE. Masalahnya stylo ke??? huahuahua. Ok meh lah cuci mata,mana tahu kot TERberkenan lalu TERbeli :D



Chain Polkadot (Pink)
Code: C13
Material: Chiffon
RM30 (INCLUDING POSTAGE)
To order, email: gathese@yahoo.com






Abstract (Purple)
Code: C15
Material: Chiffon
RM30 (INCLUDING POSTAGE)
To order, email: gathese@yahoo.com







Abstract (Rainbow)
Code: C16
Material: Chiffon
RM30 (INCLUDING POSTAGE)
To order, email: gathese@yahoo.com







Tie Dye (Pink)
Code: C17
Material: Chiffon
RM30 (INCLUDING POSTAGE)
To order, email: gathese@yahoo.com


Tie Dye (Rainbow)
Code: C18
Material: Chiffon
RM30 (INCLUDING POSTAGE)
To order, email: gathese@yahoo.com






Boleh tengok dekat ENTRI NI untuk shawl yang lain. Yang tak tulis SOLD OUT tu semua available lagi.Kalau nak, boleh email gathese@yahoo.com including your details (nama,alamat dan num phone) ye :)





12 comments:

  1. Cik epal pakai apapong comei..weeeee :D

    ReplyDelete
  2. Cik Epal, buat tutorial cara pakai shawl yang macam CE pakai ni besar dan tutup dada. Guna shawl saiz biasa je ni kan?

    ReplyDelete
  3. Ade diskaun x??? Hehehehe... Dah email

    ReplyDelete
  4. semoga business sampingan semakin maaju :)

    ReplyDelete
  5. Semua cantik tapi iols tak sesuai pakai shawl. Huuu. Redha je la.

    ReplyDelete
  6. Cantik lah.. mana ada tak cantik. Tapi sayangnya saya tak pakai shwal..

    ReplyDelete
  7. yang no 2 tu cantik. tapi sya pun biasanya pakai bawal. he3.

    ReplyDelete
  8. cik epal buat la contest..sape menang dpt shawl tu..muehehehh

    ReplyDelete
  9. Bukan semua Ladies yang sesuai memakai shawl nih... depend kepada bentuk muka... kalau bentuk muka macam encik epal ni memang sesuai..*jangan kembang idung cik epal..hehe*

    ReplyDelete
  10. As salam. CikEpal, takleh diskaun lagi ke? heeh

    ReplyDelete
  11. @misswafea: boleh je. Email lah nak yang mana :)

    ReplyDelete
  12. Tak apa la cik epal, pakai lain daripada yang lain :D

    ReplyDelete