Tuesday, July 9, 2013

Belajar mekap dengan Leuniey Natasha yang comel :D

Aku sebenarnya ada banyak cita-cita.  Salah satu cita-cita aku adalah bila aku kawen nanti aku nak mekap sendiri. Gituwww . Sangat tak berilmiah sangat cita-cita aku. Nangis bawah meja cikgu tadika aku kalau tahu ni cita-cita aku sebenarnya. Time dekat sekolah kemain cita-cita taknak kalah. Doktor lah,lawyer lah,pilot lah,cikgu lah. Alih-alih bila dah besar??



Sedihhhh sangat cita-cita kau :D




Ok tak ada lah cita-cita sangat. Tapi ada ah impian nak mekap sendiri time kawen nanti. Saja nak feeling-feeling Kate Middleton kihkihkih. Aku ni kadang-kadang yo yo oo je lebih. Nanti time kawen ambil MUA jugak. Tadah muka je biar orang yang siapkan muka.








Dengan Leuniey Natasha. Leuniey Natasha dah pakai tudung sekarang. Kena edit sikit 




Nak pandai mekap kena lah belajar pada yang pakar kan?? Haritu ada lah belajar mekap dengan Leuniey Natasha. Dapat lah serap sedikit sebanyak ilmu mekap ni dengan Leuniey Natasha. Leuniey ni kalau tak mekap pon dah comel,kalau dah mekap lagi lah meletop.





ecehhh



Barang-barang mekap semua adalah daripada Leuniey pada hari itu.Beg mekap Leuniey punya lah besar dan banyak gilaaa barang mekap dia dalam tu. Leuniey siap cakap "kalau kena curi,biar lah pencuri tu curi handbag daripada beg mekap ni." Ye lah.Barang-barang mekap kan mahal-mahal,lagi-lagi yang branded.Satu barang dah beratus harga nya. Mahu tak nangis kalau hilang beg mekap.


So dengan keazaman yang jitu,aku pon gigih lah beli barang mekap. Beli online je. Malas nak meredah mall. Zaman sekarang kan semuanya di hujung jari gituww. Klik klik je apa nak beli. Settle!




Website yang menjadi pilihan adalah HiShop 



Beli semua benda berkaitan dengan mata. Sebab dari mata kan turun ke hati. Gituwww kihkih :D


-Stage Eyelash Curler
-CANDYDOLL Concealer (Baca banyak review,orang kata concealer ni bagus.So aku pon beli hehe)
-Baviphat Sharp Liquid Eyeliner
-Farmasi Mono Eyeshadow

Beli ni je lah dulu. Karang sambung lagi beli lain :D

Dalam kotak tu, siap dapat voucher dan report card lagi hokayy.



HiShop sekarang ni tengah ada kempen untuk kota kan janji. So far servis daripada HiShop ni memang bagus dan daebak! (Sebut daebak ni terpengaruh dengan Running Man letteww).  Terus isi dan rate kan kiut kiut :D



HiShop ni memang tempat nak beli barang-barang kosmetik dan kecantikan secara online.Ni nak raya ni boleh lah shopping apa-apa yang patut untuk cantik-cantik di hari lebaran nanti hehe Barang-barang yang dijual dekat HiShop ni semua nya original. Jangan risau. Tiada cetak rompak. Dijamin original :D


Berita baik untuk sesiapa yang membaca entri ini!!  Ada RM20 voucher untuk apa-apa pembelian barang atas RM99 (Boleh guna voucher ni untuk barang promosi jugak!).Hi Shop tengah ada SALE now! Cepat grab sebelum SALE habis. Voucher ni valid sampai 15 July 2013.



Exclusive voucher code: CIKEPAL20


Guna code CIKEPAL20 ni ok untuk dapat voucher RM20! Free-free je korang dapat voucher RM20. Boleh beli apa-apa je barang dekat HiShop. Masa nak isi borang tu boleh letak code voucher ni. Sila membeli belah sekarang!! :D

Untuk exclusive offers, boleh subscribe to HiShop’s newsletters : http://www.hishop.my/subscribe


More info, check out facebook page https://www.facebook.com/hishopmy :)


ok bye!




p/s: Kalau nak baca blog cikepal06.blogspot.com tanpa loading yang lama. Boleh search dan follow dekat imotiv (dulu nuffnangX). Apps baru,pastu nak baca blog memang laju gila loading. Boleh download apps ni dekat phone! :)


17 comments:

  1. make up yang cik epal guna nampak menarik..sesuai untuk semua jenis kulit ke?

    ReplyDelete
  2. Nanti nak try beli kat hishops jugak lah..

    ReplyDelete
  3. Love your make up :)
    sisterhoodfash.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. comeynye comeynye! 2 2 cute :-)

    ReplyDelete
  5. subhanallah.
    cantik seyh mekap cikepal ! :D

    ReplyDelete
  6. wah..mkin cantiklah cik epal..:)

    ReplyDelete
  7. salam kenal..sy khai n latest follower..suke tengok blog awak comel..makeup pun simple n thanks for share the produk...

    ReplyDelete
  8. Mcm seronok je..tp saya x pandai mekap..huhu

    ReplyDelete
  9. wahhh ...

    emm tp awat kjp sgt sale nye tu huhh

    ReplyDelete
  10. ingatkan cik epal nak ajar makeup td hehehe...
    selamat berpuasa

    ReplyDelete
  11. gud info...bagus la ,,rupe yer da gak website on9 tok makeup,,,

    ReplyDelete
  12. saya tak suke makeup tapi suke tgk org makeup ! cantikk la cik epal. makin da vass you~

    ReplyDelete
  13. cik epal takde jual ke shawl cam cik epal pakai tu? serius cantik :(

    ReplyDelete