Friday, June 7, 2013

Untuk gadis,perempuan dan wanita

Kalau aku pergi pasaraya yang ada farmasi kan mesti aku akan singgah farmasi. Tak tahu lah kenapa. Memang saja je suka tengok barang dalam farmasi tu. Tapi haritu pergi farmasi memang nak cari pantyliner sebenarnya.Mak aihhh macam-macam jenis lah pulak terbuntang depan mata ni. Amboi pening kepala lah pulak nak pilih mana satu nak pakai ni. Pilih lelaki nak buat suami pon tak banyak choice macam ni tauuuuuuu! pangggggggg *pelempang pipi kiri kanan slow-slow*



Tanpa berfikir lebih panjang lagi. Terus ambil jenama Kotex Fresh Plus Liner dengan 3X perlindungan dari bakteria, yis dan bau. Menarik ni!




Kotex Fresh Plus pantyliners ni ada 3 jenis.




-Ultra V-care




-Gentle



-Designs


Kotex Fresh Plus ni best sebab boleh pakai hari-hari. Alaaa. Pantyliner ni kecik je pun, letak dalam handbag tak berat langsung. Jangan terkejut beruk makyeh pulak, ia boleh juga disimpan dalam purse tau! Sebab dia nipis and comel lote sangatt. Tapi bila nak bayar makan nasi ayam dekat cafe, time nak keluar duit tu , jangan tersalah bagi pantyliner pulak bawak keluar daripada purse. Mahu lepas ni nak pergi cafe tutup muka pakai tin biskut. 




Bila dah try Kotex Fresh Plus Liner, curious pulak diorang ni ada facebook ke tidak. Aku pon cari lah dan jumpa facebook ni https://www.facebook.com/KotexMalaysia . Pastu try apps https://www.facebook.com/KotexMalaysia/app_130016430527806




Haaa mana satu yang melambangkan diri anda dan kawan anda?? Aku mungkin yang bab candy crush tu ah kot. Aku memang tengah gila main game candy crush tu sekarang. Bila tak lepas level, memang stress rasa nak baling henpon






Tak payah masa lama-lama sangat. 1 minit je dah boleh bertukar ke pantiliner yang lebih baik. Ada sesiapa nak FREE sample??  Boleh isi borang dekat https://www.facebook.com/KotexMalaysia/app_130016430527806 untuk dapat free sample! :)












13 comments:

  1. bez ke pakai nie sis ?

    najihah dtg dr : http://nurulnajihahadam.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Cantik design baru kotex kali ini!! >_<

    ReplyDelete
  3. 1st time terbaca entry pasal pantyliner....sgt suka pkai pantyiner ni especially time preggy :)

    http://jumnutriblog.blogspot.com/2013/06/meal-shakes.html

    ReplyDelete
  4. dh pernah try..hehe..dpt 3tahun bpe bulan ntah..hehe..giler byk masa terbuang..:)

    ReplyDelete
  5. tak pernah cuba yang tue lagi ^_^

    ReplyDelete
  6. main candy crush boleh tambah stress, kdg2 hilangkan stress jugak hehe

    ReplyDelete
  7. I'm using ultra v care yang lagik 2 tu belom lagik maybe ultra v care habis nak mencuba kot nak cari mana yang serasi....

    ReplyDelete
  8. PG pengguna setia koteks tau awak. tapi tak pernah nak daftar apa2 aktiviti berkaitan koteks ni. maybe should try kan :) kot2 dapat free barangan koteks :) thanks for info!

    ReplyDelete
  9. wahhhh ni mesti cuba ni ! sekarang jugak saya beli

    ReplyDelete
  10. keselesaan itu amat penting sekali.. :)

    ReplyDelete
  11. Hahah...comei ja bla girl talk about this....tp elok gak bg laki.....xla slap beli klau awek@bini suruh bli time emrgncy....tp aa..nk tnya skit kt tuan blog ni..why girl ni kna slalu bg perhatian aa..ngada ke saja nk bg nmpk dia comei..nk tnya awek..awek xde aaa..mst ngada2 kot..hahaha

    ReplyDelete
  12. Hahah...comei ja bla girl talk about this....tp elok gak bg laki.....xla slap beli klau awek@bini suruh bli time emrgncy....tp aa..nk tnya skit kt tuan blog ni..why girl ni kna slalu bg perhatian aa..ngada ke saja nk bg nmpk dia comei..nk tnya awek..awek xde aaa..mst ngada2 kot..hahaha

    ReplyDelete