Thursday, May 16, 2013

Pemenang Soft Toy LINE yang cute dan kerja kosong

Short entry. Semuanya pasal pengumuman. Mak busy sekarang ni nok! :D




 Haritu aku ada buat giveaway untuk soft toy LINE limited edition ni dekat ENTRI INI .


Ni lah pemenang-pemenang nya.


putri.syahirah94@gmail.com

hayaniadlina@yahoo.com

atiraaziz94@gmail.com

Tahniah uolssss! Ni lah emel-emel yang bertuah untuk dapat sof toy LINE limited edition tu . Tapiii korang kena ambil hadiah ni sendiri dekat ofis Nuffnang ye. Haritu lupa pulak nak mention hadiah kena ambil sendiri. hehe. Ni alamat untuk pergi ofis Nuffnang


12B-5 & 12B-6, Heritage House, 33 Jalan Yap Ah Shak, 50300 Kuala Lumpur, Malaysia


Harap tiga-tiga pemenang ni alert email masing-masing dan tuntut hadiah dekat ofis Nuffnang ye! :)



Ok pengumuman pasal soft toy LINE dah habis. Ni nak buat pengumuman lain pulak. Now ada sesiapa yang tengah tanam anggur ke tengah bosan tak tahu nak buat apa ke tengah menunggu result exam ke hape. Haaa nak kerja tak???



Ada kerja kosong ni! Nak tanya apa-apa berkenaan dengan kerja ni boleh call person in charge. Call number ni 017-2003702. Siapa berminat nak kerja, boleh call ok! Nak tanya apa-apa pasal kerja ni (gaji,kerja macam mana, dekat mana and etc) boleh call number tu. Ni bukan aku yang in charge. Tolong orang je. :)





Tu je nak habaq dekat hang. Bye! Semoga berjumpa lagi di lain entri

7 comments:

  1. kerja apa cik epal?kita hujung bulan ni abes kontrak dan kita xde keje :(

    ReplyDelete
  2. wah cikepal dah jadi agensi cari kerja nie hehehe.....
    http://kucing-hitam.tk

    ReplyDelete
  3. alahai tomei nyeeeeee bear tu

    ReplyDelete
  4. wah..bestnya dorang dapat hadiah...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...cik epal, sori lmbat komen tang ni. thanks a lot sbb plih sy jd salah sorang pemenang soft toy LINE yg super duper comel ni. :D tp...soft toy tu still ada dekat abg ipar. huhu...

    ReplyDelete