Friday, May 10, 2013

Cara nak mengelak kan diri daripada kena tweet limit !

Siapa dekat sini ada twitter dan aktif dekat twitter?? Paham-paham je lah kalau hari-hari tweet, setiap masa tweet, sampai satu tahap mesti korang akan kena benda ni



Tweet limit!!

Stress kan bila sedap borak-borak dekat twitter tu, sekali kena limit pulak. Memang mengundang kemarahan dan amukan. Tapi ada berita baik untuk sesiapa yang aktif di twitter dan yang selalu kena tweet limit tu.







Tadaaaaaaa!!! Unlimited twitter!!  Tweet lah banyak mana pon,memang korang tak kan kena tweet limit! Tak percaya? Sila lah percaya.


Untunglahhhh pengguna Hotlink dan Maxis! Boleh tweet secara percuma 24/7!  Tak payah susah-susah nak subscribe pon. Akses adalah percuma sehingga 15 Julai 2013. Boleh akses secara PERCUMA melalui web browsers on your phone. Easy peasy right?? :D


Ada sesetengah telco boleh akses twitter percuma untuk limited number sejam sehari je. Tu pon boleh akses dekat certain browsers je. Tapi usahlah bimbang, dengan hotlink/maxis korang boleh access twitter 24/7 dekat mana-mana browser pon! Yayyy best kan??


More info:  Hotlink Freezone


7 comments:

  1. er, saya pula langsung tidak aktif di Twitter. Adakah itu sesuatu yang ketinggalan zaman? Hmm.. panjang ceritanya.

    ReplyDelete
  2. tweet limit twitter bape toatal yer? Hana x pernah kena. maklumlah x glamour... heeee

    ReplyDelete
  3. tak pernah kena tweet limit..hahaha

    ReplyDelete
  4. amboih. pasnih boleh r tweet sampai lebam~

    ReplyDelete