Friday, April 5, 2013

Gelap, berkilat dan seksi. Cuba teka apa dia?


Gelap,berkilat dan seksi ke engkoooo? Tak payah nak sengih macam kerang busuk sangat.Kau ingat kau pemes? (haha tetiba emo) Aku kenal mamat ni pon masa tengok Keeping Up with The Kardashians. Tapi bukan dia yang gelap,berkilat dan seksi aku nak cerita sekarang. Sebenarnya benda ni!!







Sila lihat gambarajah di bawah










Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!





Memang gelap,berkilat dan seksi sangat. Auwwww!



Aku telah diberi peluang untuk mencuba phone ni. Siapa boleh teka ini phone apa??? Best jugak guna phone ni. Kalau nak tahu function-function yang ada dalam phone ni. Tunggu next entry!





By the way, ada sesiapa nak soft toy cute ni tak?? Yang kiri sekali paling comel, rasa macam nak lempang-lempang je dia supaya terjaga daripada tidur. Kalau ada sesiapa nak soft toy yang cute ni. Tunguuuuuuuuu next entry jugak.





Ok tu je. Anggaplah ini teaser. Bye bye!


27 comments:

  1. berkilat sungguh hitamnya..huhu :)

    ReplyDelete
  2. HENPONGGGGGGG APA LA TU,SOFT TOY,AUMMM..NAKNOK :D

    ReplyDelete
  3. nakkk...sbbnk lempang juga..comel..hahaha

    ReplyDelete
  4. wahhh...bkn main lagi teaser dia..hehehe

    ReplyDelete
  5. Soft Toy untuk LINE kan tu? saya dapat jugak something dari LINE, but bukan Soft Toy, dapat kipas tangan tuh hah..kehkeh.

    ReplyDelete
  6. eh eh, camne dapat bunny dari line?? nak juga.. huaaaaaaaaaa

    wahh fon baru ye kak?? jelesnyaaa ena... awwwwwwww Fon HTC ke???

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak tunggu next entry ;D hee

    ReplyDelete
  8. The one on the right looks very gatal, cikopet gitu.
    Haha

    ReplyDelete
  9. yang kanan sekali pon comel jugak.. :D

    ReplyDelete
  10. ingtkn pe, upenye hp..hihi

    sudah follow sini, visit n follow

    ReplyDelete
  11. nak soft toy tu, nak nak nak ! XD

    ReplyDelete
  12. Cutenya soft toy tue..ank akak mesti suka klu dpt..:p

    ReplyDelete
  13. hamboih..main teaser2 lak yer kak epal ni...haha :p

    ReplyDelete
  14. Nampak macam handphone NOKIA ASHA 309, deno punya lebih kurang mcm ni... betul tak?

    p/s: AL-FATIHAH buat rakan SLE... arwah adik Farah Najwa...

    ReplyDelete