Friday, April 5, 2013

Gelap, berkilat dan seksi. Cuba teka apa dia?


Gelap,berkilat dan seksi ke engkoooo? Tak payah nak sengih macam kerang busuk sangat.Kau ingat kau pemes? (haha tetiba emo) Aku kenal mamat ni pon masa tengok Keeping Up with The Kardashians. Tapi bukan dia yang gelap,berkilat dan seksi aku nak cerita sekarang. Sebenarnya benda ni!!







Sila lihat gambarajah di bawah










Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!





Memang gelap,berkilat dan seksi sangat. Auwwww!



Aku telah diberi peluang untuk mencuba phone ni. Siapa boleh teka ini phone apa??? Best jugak guna phone ni. Kalau nak tahu function-function yang ada dalam phone ni. Tunggu next entry!





By the way, ada sesiapa nak soft toy cute ni tak?? Yang kiri sekali paling comel, rasa macam nak lempang-lempang je dia supaya terjaga daripada tidur. Kalau ada sesiapa nak soft toy yang cute ni. Tunguuuuuuuuu next entry jugak.





Ok tu je. Anggaplah ini teaser. Bye bye!



Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

27 comments:

cik yaya said...

berkilat sungguh hitamnya..huhu :)

mrsshahrul said...

nak nak nak :P

onie said...

HENPONGGGGGGG APA LA TU,SOFT TOY,AUMMM..NAKNOK :D

Jack Tan said...

ok im waiting heheh

permatabiru said...

nakkk...sbbnk lempang juga..comel..hahaha

ELeEa said...

wahhh...bkn main lagi teaser dia..hehehe

Suzie Yusuh said...

Soft Toy untuk LINE kan tu? saya dapat jugak something dari LINE, but bukan Soft Toy, dapat kipas tangan tuh hah..kehkeh.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

eh eh, camne dapat bunny dari line?? nak juga.. huaaaaaaaaaa

wahh fon baru ye kak?? jelesnyaaa ena... awwwwwwww Fon HTC ke???

Sally Yatiey said...

Tak sabar nak tunggu next entry ;D hee

deaf-angel said...

The one on the right looks very gatal, cikopet gitu.
Haha

♥WanieyZuki♥ said...

yang kanan sekali pon comel jugak.. :D

M Hakim Faiz said...

ingtkn pe, upenye hp..hihi

sudah follow sini, visit n follow

LaLa mhdnor said...

nak soft toy tu, nak nak nak ! XD

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Cutenya soft toy tue..ank akak mesti suka klu dpt..:p

Ana Farhana said...

nokia lettewww

Khadijah Nas said...

hitam itukan sexy! auuu

anak ayah said...

hamboih..main teaser2 lak yer kak epal ni...haha :p

Liyana Lunia. said...

blekbewiii

Faeytynn Zayn said...

hahaha aku kene tipu

deno said...

Nampak macam handphone NOKIA ASHA 309, deno punya lebih kurang mcm ni... betul tak?

p/s: AL-FATIHAH buat rakan SLE... arwah adik Farah Najwa...

Farihin Hadi said...

htc first ke??

Khadijah Nas said...

:)

El Hardy said...

hmmmm aipong 6 ni.... :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

ntah la hp apa..huhu

mrs kayrul said...

blackberry baru ye???

suhada said...

s3 mini

suhada said...

s3 mini

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !