Wednesday, March 27, 2013

Dating with girlfriends

Dah lama aku tak jumpa budak-budak gonjeng ni. Nama je satu uni. Nak jumpa masing-masing punya lah payah.Masing-masing busy katakan.  Dalam kereta kalau berborak dengan depa ni macam limaploh orang tengah berborak. Punya lah riuh. Nasib baik tak terbalik kereta.




Keluar nak sambut birthday Fatin sebenarnya. Mak Fatin lah mastermind nya. Suruh kitorang bawak Fatin ni di  satu lokasi rahsia. Mak dengan adik fatin bawak keluar kek pon fatin ni boleh blur. Fatin ni memang jenis blur orang nya. Kadang-kadang blur dia tu pon berjangkit dekat aku. Sebab tu kadang-kadang aku pon blur jugak :D



Happy birthday budak-budak mucuk masyam! Semoga cepat kawen dan menimang cahaya mata. Hajar join sekali sebab yang lahir bulan Mac je boleh bergambar dengan kek. HARAP BIRTHDAY AKU PADA 14/6 (14 JUN) NI KORANG BUAT SUPRISE UNTUK AKU PULAK EH





hahahaha hampeh punya request. Tulisan caps lock besar gajah lagi. Last-last sorang pon buat dekkk je time birthday aku haha




Kitorang celebrate dekat Nando's  KL Festival City. Mak fatin suruh aku cakap dekat blog yang servis dekat sini punya lah hazabedah. Teruk sangat servis nya dan lembap sangat masing-masing buat kerja. Harap servis dekat sini lepasni diperbaiki dan pantas sikit buat kerja ye. (Ni mak Fatin yang suruh aku tulis. Aku hanya melunaskan amanah yang diberi oleh mak Fatin je hahaha amanah sangat engko ye)



Sembang punya sembang macam onggila. Habis semua kedai pon dah tutup. Dah lama tak jumpa, cerita-cerita zaman tok kaduk pon dikorek balek. Lepasni kita pergi karok pulak eh cik naza,cik hajar,cik fatin dan cik nea sekalian :D




Semalam dating dengan Fatin lagi. Sebab nak belajar makan salmon. Fatin pon dengan baik hatinya nak teman aku makan salmon. Mengada betul, nak makan salmon pon nak orang ajar dan suruh temankan




Terus try RAW SALMON engkooo. Haaa hambek nak sangat rasa. Terus hardcore, try yang raw punya. Emm bagi aku, salmon ni rasa dia macam manis sikit isi nya tapi tak boleh makan banyak sangat nanti muak.



Tengok wayang beli tiket WARM BODIES. Masuk panggung tengok cerita OLYMPUS HAS FALLEN. Boleh???? Patut lah pelik je tengok pelakon semua lain. Dah silap masuk panggung, layan je lah apa yang ada depan mata. By the way, thanks Fatin belanja wayang muehehehe



Sebenarnya aku dah jadi blur bila tengok blog sendiri. Dah tak tahu nak update apa. Gambar-gambar di atas ni pon semua aku dah upload dekat Instagram aku tu haa.Punya lah pemalas, gambar Instagram pon jadi modal update blog.



Ada tak jual pil untuk rajin update blog dekat farmasi?? Aku nak beli lah lapan botol.



ok bye!



33 comments:

  1. tang ayat " Tulisan caps lock besar gajah lagi" tu tak leh handle Nia baca.. hahaha

    ReplyDelete
  2. xpenah rasa kena surprise birthday party.haha.best ke?

    ReplyDelete
  3. Hoi hoi cik epal hazabedah haha kanak2 gonjeng ko pggl ktorg haha

    ReplyDelete
  4. makin cantik CE sekarang...apa rahsianya...

    ReplyDelete
  5. dah lama tringin makan salmon..tapi tak berani ...takut muntah lak pas makan...ughhhh

    ReplyDelete
  6. cik epal,akak xde "gram2" ni

    plz update belog tau, :D

    ReplyDelete
  7. nape ko dah kurus?? dah lame aku tak jenguk blog ko ni haaa.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. tak per cik epal lama tak hupdates ..cik epal dah ramai pminat..:)

    ReplyDelete
  9. MAKIN COMEI OH MOON NI,AUMMMMMM

    ReplyDelete
  10. kena rajin!!! nanti orang rindu,, hehe

    ReplyDelete
  11. cik epal, mkn luncheon salmon tu kt mne? nmpk bes ^.^V

    ReplyDelete
  12. cik epal, luncheon mkn salmon kt mne tu? nmpk bes ^.^v

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum cik epal...meriahnya dapat bersama2 ...:)

    ReplyDelete
  14. bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... cantik la kak epal... apapun, happy birthday kepada gegels akk tu.. may Allah bless them

    ReplyDelete
  15. dulu ada gak merasa sambut besday ngah kwn2 mcm ni..meriah sgt2..siap smbg smbt kat kolej lagi..
    tp skrg ni just smbt ngn husband je..anak? insyaAllah, doakan ek =)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. mcm dh lama x jengok blog cik epal ni. tgok2 je cik epal nnmpk mkin kurs n gorjesss! <3

    ReplyDelete
  17. birthday kak sama ngn kitaaaa :D

    ReplyDelete
  18. happy Birthday fatin n hajar. hehe walupun xkenal. nak menyibuk gak. ^^ semoga cepat temu jodoh yang soleh2.. aminn hehe





    CIK EPAL MAKIN CANTIK JE SKUNK!

    NAK NGORAT MULEH??XD

    ReplyDelete
  19. Happy Birthday Fatin,

    Tumpang main-main dengan ladybird :)

    ReplyDelete
  20. wahh3 bestnyaaa.. :D
    btw, ikan salmon tu nmpk menyelerakan...heee

    ReplyDelete
  21. salam cik epal.. ;) first time masuk ke sini..hehe.follower cik epal ramainya..huhu.. hebat2!!!

    ReplyDelete
  22. wahh ! ahahaa.. blurr itu comel .. ~ *blank .. hehe ~ btw, done follow here =)

    ReplyDelete
  23. Suker bace blog cik epal...walaupon merapu..kuikui
    btw...nak invite visit my blog if u want to...tq

    ReplyDelete
  24. eh tadi terjumpa orang yang muka iras-iras cik epal lah .. serius :)

    ReplyDelete
  25. Adik comel....entri untuk adik...
    sudi-sudi ler baca...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/beza-antara-belog-belog-femes-dengan.html

    ReplyDelete
  26. erkkk tetiba rindu balik membe2 uni dulu :(... dah 5 tahun ku tinggal kan xsangka...

    neway salam perkenalan..dari saya

    ReplyDelete
  27. Ah kite pun dah makin malas nak update blog, idea pun asyik tarak :/

    ReplyDelete
  28. assalammualaikum kak cik epal yang dirahmati Allah swt,semoga aka cik epal sihat yer,saya suka blog akak cik epal,semuanya tentang resipi masakan, saya juga memang minat memasak dan semua girlfreind akak semuanya cun cun belaka comel lagi tu.

    ReplyDelete
  29. assalmualikum cik epal love u,missu, kiss u.

    ReplyDelete
  30. hey i think ur skin now is much fairer than before. looks good too :)

    ReplyDelete
  31. gather2 bk ngan member lama mmg osem yg super duper indah kekdahnyerrr kannnn..;P

    ReplyDelete