Wednesday, January 30, 2013

Mahu mencari hadiah yang unik, pelik dan cantik?


Siapa dekat sini suka barang-barang yang unik, pelik, kreatif dan cantik? Kalau aku jalan-jalan dekat mall, jumpa kedai yang jual barang-barang pelik dan unik ni mesti lama aku duduk dalam tu. Belek-belek apa yang patut.



 Terjumpa lah pulak satu web yang jual barang unik dan cantik ni. Dan semuanya boleh beli online je! Gila ah sekarang ni semua benda boleh beli online je. Tak payah susah-susah nak keluar habis minyak pergi shopping mall.


Sesiapa nak cari hadiah untuk emak/ayah/adik/abang/kakak/kawan/suami/isteri/boyfriend/girlfriend. Haaa memang sesuai lah cari dekat KWERKEE.COM ni


Kalau suami nak buat kejutan untuk buat breakfast pagi-pagi. Boleh beli benda ni. Tepek je benda ni dekat roti. Pastu bila isteri anda bangun tidur tengok roti bentuk macam ni. Mesti dia blushing. Tapi bagi dekat isteri tercinta je lah. Jangan bagi dekat skandal-skandal lain pulak.Mahu pinggan mangkuk periuk belanga melayang karang





Senduk bentuk dinasour boleh bagi hadiah untuk emak. Mesti kawan-kawan emak tanya beli dekat mana senduk berbentuk dinasour ini




Radio vintage! COOL and FUN!







Comel radio ni. Kalau tengok dari belakang, mesti orang ingat handbag. AWESOME!







Hadiah yang sesuai untuk ayah/suami/adik lelaki/buah hati/buah jantung/buah hempedu dan sewaktu dengan nya



Jam dinding ni pon sangat ARTSY. Kalau ada member yang baru nak kahwin tu, boleh hadiahkan jam cantik ni. Boleh depa gantung atas katil dalam bilik :D





Susun buku cantik-cantik atas rak dengan benda ni. Design ni sangat RARE!






Sarung pendrive pon banyak yang cantik-cantik dan design pon semuanya COOL dan CUTE!






Banyak lagi barang-barang yang menarik dan unik dekat website ni. Keahlian percuma je. Hanya perlukan emel sahaja untuk mendaftar di KWERKEE.COM







Free shipping code : kkshipmy0102




Good news untuk pembaca-pembaca blog ni! Sign up di sini  www.kwerkee.com/invite/CikEpal_Valentine  untuk dapat FREE SHIPPING + RM20 Kwerkee credits!! Sign up sekarang! Pastu boleh shopping! :)




Nak usha lagi barang-barang yang unik dan cantik??? Nahhhhhh












Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

26 comments:

normi nieza said...

nice..:)

Belog PenaMaya said...

rare tahap 8 nih..haha

✿A I N A A✿ said...

saya!! saya suka sgt benda yang bentuk pelik2 ni.. wahhh sukaaaaaanyaaaa ni membuat nafsu ena mmbuak untuk terjah... tumpang terjah ye.. hehehe

Peri PiA said...

unik giler cik epal weh,thanks for sharing

sHaRiNa eLyaNa said...

smua pelik2 hehe..tp cute !

fazilzura said...

cute jew

miya said...

wahhh cumelnya. ni harganya mesti mahal. sy tak mampu nk beli. masih belajar :'(

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

barangan rare macam ni, memang kena ada klu yang minat :D

nur adila said...

wow!cutenyaa ><

Hanida Moss said...

Jam tgn dengan penyusun buku tu awesome! :D

Nur Misnan said...

Suka rak buku + jam dinding = cute utk present

Asyraf Arif said...

wowww exotic! haha

Nory Zoulkefle said...

mmg unik & kreatif...=)

Atiqah Ivy said...

wowo...nice~

mmg tercari2 pun kdai yg mcm ni..

kwn2 pon makin ramai yg bakal menamatkan zaman bujang..

eloklah ade kdai mcm ni..

x yah pening2 nak cari barang kawin..

hehe ^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.... la la la.. awesome.. tempat penghadang buku tu cantik.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

suka gilos penahan buku tu

aima said...

menarik ni

nurhuda dzulkernian said...

ohsem:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik..

Ki To said...

Menarik juga barang-barang tersebut...:)

Arry_RennwoodBlogerBoy said...

wahhh..mnrik dan comel2 belaka,,hehe..:D

Wanie Suhaini said...

Best! thanks share~ =D

Eila Unnly said...

nice blog dear ;)done follow ur blog :) can follow me back ? :*

Nora Karim said...

ha ah la... menarik brg2 dia... nak gi terjah jap la... hehehe

Ct Edzreena said...

bagus gak....tengah looking present for hubby next month...huhuhu....

Nur Puteri Miskan said...

Slm prkenalan.wahhh bestnye...tq bt entry ni..akhirnye dpt jgk idea nk bg hdiah annvrsy kt my hubby

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !