Tuesday, December 4, 2012

Tidak lagi menguap dengan Nescafe


Asal nak study je ngantuk. Asal nak study je sangap (Menguap ok. Jangan nak double meaning sangat). Asal nak study je mata macam kena lekat dengan gam gajah. Tak kan nak letak batang mancis tengah-tengah mata nak bagi mata tegak tak terlelap kot. Aishhhhh bila nak study mula lah simptom-simptom luar biasa ni berlaku. Bila ngadap buku mula ah mata ni mengada-ngada. Bila pergi shopping tak pernah pulak rasa nak mengantuk khennn?




Turun kiosk jap lah cari Nescafe. Biar terbuntang sikit mata ni ngadap buku dan slide ni. Pergi dekat peti ais kiosk ni, Nescafe pulak ada flavour macam-macam. Nak ambil yang mana satu ni? Disebabkan hantu coklat, ambil ini seketul



Gulp gulp gulp teguk-teguk ini Nescafe. Perggghhhhhh terus segar mata dan otak



Yang paling best tengok dekat tin yang part “rendah lemak” tu. Ehemmm





Tengah-tengah study, tapi on facebook. Merayau jap lah dekat facebook ni barang seminit dua sebab baru minum Nescafe. Masuk kejap lah page NESCAFE



Eh ada contest lah. Hadiah semua gempak-gempak pulak. 

For contest winner: 
RM10,000 for Grand Prize 
RM2000 for 1st Prize
RM1000 for 2nd Prize  
Top 20 gets a NESCAFE RTD Mini Chiller each

For voters incentive: RM500 each x 10 winner


Wow hadiah memang best-best! Tapi disebabkan contest ni dah habis dah. Tinggal fasa untuk vote je. Vote video mana yang kita suka pon dapat hadiah tahu. Voters pon dapat hadiah ??? perghhh memang gempak ah


VOTE NOW!!!




Boleh tengok top 20 video dekat SINI dan vote! Tempoh mengundi bermula dari 26hb Nov sampai 9hb Disember. Cepat-cepat,jom kita vote,tak banyak masa lagi dah. Untung-untung dapat duit poket rm500! 






Cara-cara nak vote pon senang je. Beli mana-mana air tin Nescafe yang macam aku beli dekat atas tu. Tak kesah lah perasa apa Original / Mocha / Latte. Dah habis teguk glup glup nescafe tu,boleh tengok pulak code dekat bawah tin nescafe tu untuk bukti pembelian. Setiap code adalah sah untuk 5 undian! Nak undi video banyak-banyak kali pon boleh :)



Marilah mari kita mengundi.  Hanya vote video je boleh dapat rm500 senang-senang wooo.Kalau menang tapi rasa macam taknak je rm500 tu, boleh bagi dekat aku duit tu. muehehe.  VOTE NOW!!


Ok bye! 




Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

3 comments:

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !