Thursday, December 20, 2012

Tahniah Maria Elena dan Asfirdaus!! :D

 Ramai nya yang kawen bulan 12 ni. Ye lah lagi pon cuti sekolah. 15/12/2012 ahkak ku Maria Elena dengan dato' nya pon tie the knot! Yayyyy. Ni masa malam berinai merenjis,ahkak Maghia kata theme malam tu adalah MAFIA. Curlasss kau Maria,di hari bersejarah nak jadi mafia. Dan siap bagi amaran jangan pakai warna merah sebab tu warna dia malam tu. HAHA






 Pakai hitam kengkonon macam mafia sikit tapi nan hado je lah. Tak berapa nak mafia sangat lah




Lampu bentuk love. Cantik!



tu diaaaa abang mafia dan akak mafia kita. :D

 aloooo tomeyy tomeyyy. Merahnya lipstik. Meh la kiss kita sikit. heeee





Happy bride and groom!! :D





Reti pulak aku nak merenjis-renjis ni. Main baling je apa-apa yang ada situ. Bedal je




Wishing Tree!




Tulisan cakar ayam belanda siapa ni?








Ni masa malam berinai merenjis,masa majlis resepsi semalam satu gambar pon tak amek.Bawak camera tapi camera terperuk je dalam beg.huhu. By the way untuk Encik Asfirdaus dan Puan Maria Elena. Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan. Happy for u guys! :)




Tengok orang kawen, rasa macam nak kawen gak. heeeeeee. Terus nyanyi. "Oh mama saya mahu kawen, kawen dengan siapa...kawen dengan tettttttttttttttttt"



ok bye!

Kalau suka boleh lah LIKE =)

www.tips-fb.com

37 comments:

normi nieza said...

selamat penganti baru..:)

mrs kayrul said...

tahniah utk maria elena...merah menyalanya lipstik tapi cantik

ArELeEz said...

congrats to maria elena & spouse. semoga b'bahagia.. err.. nama dia macam nora elena lah! ;P

love bunga querida said...

kerlas kak maghiaaaa

love bunga querida said...

kerlas je kak maghia

Pemikir said...

TAHNIAH... semoga berbahagia sehingga ke akhir nyawa

Ida Firdausi said...

gojesss!!!

tak sabar nak tunggu turn cik epal pulak.. kita doakan semoga cepat2 mengikut jejak kak maria mercedes kite tu.. aww :)

melo Jieha said...

wow..merahnya lipstik Maria Elena..

Seneorita Baharin said...

chantek sgt kak maghia kan... :) nice pic..loikee3

SiS NaD said...

Salam Cik Epal...

Maria Elena dah kahwin... Sobs2... Suka sangat2 dengan dia... Sobs2... :(

Mira Adzlia said...

yela...xsbr nk tgu giliran cik epal pulak..hihi

Amanda Suria said...

Tahniah to Maria..dah tawen dah dia erk...

zainatul abu bakar said...

suka sangat tengok mr and mrs peliks tu, hehe :)bila lagi giliran CE?

Sheqynne Hotloverzs said...

how sweet both of them .. huhuhu ..

Ana Farhana said...

ruginyaaaaa tak follow abah g sime darby convention center semalam!! kalau tak dapat jumpee cik epal, fatin n kak maghiaaaa! aaaa, frust.. dah lepas baru tahu rupa2 nya abah g wedding dato zarul aka ayah maria elena T_T

liana fatah said...

yup i.wanna marry tooooo

Fatihah said...

Woah theme Mafia gitu ! Btw congratz utk Kak Maria :)

Jojo Merah said...

tahniah!

sa mic said...

Ewaaaah ! tumpang bahagia , hehe. Taniah

Noorsha Muhamad said...

wah.. da kawin.. tahniah buat pasangan..=)

Noorsha Muhamad said...

wah.. da kawin.. tahniah utk pasangan.. =)

NadyaBubble said...

Suka gila tengok gambar wedding diorang !

Phat said...

selamat pengantin baru maria n husband.. ni nak tanya ni cik epal bila plak nk jadi puan epal? hehe

* blog phat dok sebelah blog cik epal dlm Remaja huhu

Zharif Azis said...

nak jugak pergi >__< agak2 cik epal bila erk ? huhu .

Santan Manis said...

Congrate Maria! Cik Epal bila lagi...x sabar nk tgk cik epal kawin. mesti dapat sponser dri nuffnang :D

Nurmujahidah Ismail said...

kita lak rasa excited bila tngok dorang kawin,, seriously time tngok gambar kt fb,, jelez menyerang,, haha

Eva Beans said...

Uniknya wishing tree & lampu love! Smoga pasni turn Cik Epal pulak..hehehe...

Misz Fazie said...

sweet betul dorang tu kan.. memang sepadan. cik epal bila lagi? hihi

cik nur said...

cantik je dua2 walaupun lipstick merah mak ngah mengamcam gitu
:)

asman wan ruzlan said...

wow best giler~~ hihi,,cik epal bile pulak,nak nek pangkat puan epal,,hihi

Hidayah said...

menanti cik epal jadik puan pulak lepas nih..

;0

krole said...

pergh! nampak meriah jew wak...bab lampu bntuk hati tu yg best..cantek n unik~

♥WanieyZuki♥ said...

kelas la kak maghiaa..theme mafia lagi tu...bhahahahah !

zoulmzmn said...

congrats for them!
wish u all kekal ke akhir hayat!

asiela.m.i said...

wow. so beauty of u cik epal. n congrats for kak maria and groom . :)

Aliff Haikal said...

waaaaaaaaaaaaaaa bila cik epal nak kawen ? hahaha

Cik Gitar Buruk said...

Cik Epal sangat cantik masa pergi kenuri kawen kak Maria nihh (:

Post a Comment

Susah susah je nak komen. Terima kasih daun keladi, kalau boleh komen lah lagi lain lain entri. muehehe

Click Me !