Thursday, December 20, 2012

Tahniah Maria Elena dan Asfirdaus!! :D

 Ramai nya yang kawen bulan 12 ni. Ye lah lagi pon cuti sekolah. 15/12/2012 ahkak ku Maria Elena dengan dato' nya pon tie the knot! Yayyyy. Ni masa malam berinai merenjis,ahkak Maghia kata theme malam tu adalah MAFIA. Curlasss kau Maria,di hari bersejarah nak jadi mafia. Dan siap bagi amaran jangan pakai warna merah sebab tu warna dia malam tu. HAHA






 Pakai hitam kengkonon macam mafia sikit tapi nan hado je lah. Tak berapa nak mafia sangat lah




Lampu bentuk love. Cantik!



tu diaaaa abang mafia dan akak mafia kita. :D

 aloooo tomeyy tomeyyy. Merahnya lipstik. Meh la kiss kita sikit. heeee





Happy bride and groom!! :D





Reti pulak aku nak merenjis-renjis ni. Main baling je apa-apa yang ada situ. Bedal je




Wishing Tree!




Tulisan cakar ayam belanda siapa ni?








Ni masa malam berinai merenjis,masa majlis resepsi semalam satu gambar pon tak amek.Bawak camera tapi camera terperuk je dalam beg.huhu. By the way untuk Encik Asfirdaus dan Puan Maria Elena. Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan. Happy for u guys! :)




Tengok orang kawen, rasa macam nak kawen gak. heeeeeee. Terus nyanyi. "Oh mama saya mahu kawen, kawen dengan siapa...kawen dengan tettttttttttttttttt"



ok bye!

37 comments:

  1. tahniah utk maria elena...merah menyalanya lipstik tapi cantik

    ReplyDelete
  2. congrats to maria elena & spouse. semoga b'bahagia.. err.. nama dia macam nora elena lah! ;P

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH... semoga berbahagia sehingga ke akhir nyawa

    ReplyDelete
  4. gojesss!!!

    tak sabar nak tunggu turn cik epal pulak.. kita doakan semoga cepat2 mengikut jejak kak maria mercedes kite tu.. aww :)

    ReplyDelete
  5. wow..merahnya lipstik Maria Elena..

    ReplyDelete
  6. chantek sgt kak maghia kan... :) nice pic..loikee3

    ReplyDelete
  7. Salam Cik Epal...

    Maria Elena dah kahwin... Sobs2... Suka sangat2 dengan dia... Sobs2... :(

    ReplyDelete
  8. yela...xsbr nk tgu giliran cik epal pulak..hihi

    ReplyDelete
  9. Tahniah to Maria..dah tawen dah dia erk...

    ReplyDelete
  10. suka sangat tengok mr and mrs peliks tu, hehe :)bila lagi giliran CE?

    ReplyDelete
  11. ruginyaaaaa tak follow abah g sime darby convention center semalam!! kalau tak dapat jumpee cik epal, fatin n kak maghiaaaa! aaaa, frust.. dah lepas baru tahu rupa2 nya abah g wedding dato zarul aka ayah maria elena T_T

    ReplyDelete
  12. Woah theme Mafia gitu ! Btw congratz utk Kak Maria :)

    ReplyDelete
  13. Ewaaaah ! tumpang bahagia , hehe. Taniah

    ReplyDelete
  14. wah.. da kawin.. tahniah buat pasangan..=)

    ReplyDelete
  15. wah.. da kawin.. tahniah utk pasangan.. =)

    ReplyDelete
  16. Suka gila tengok gambar wedding diorang !

    ReplyDelete
  17. selamat pengantin baru maria n husband.. ni nak tanya ni cik epal bila plak nk jadi puan epal? hehe

    * blog phat dok sebelah blog cik epal dlm Remaja huhu

    ReplyDelete
  18. nak jugak pergi >__< agak2 cik epal bila erk ? huhu .

    ReplyDelete
  19. Congrate Maria! Cik Epal bila lagi...x sabar nk tgk cik epal kawin. mesti dapat sponser dri nuffnang :D

    ReplyDelete
  20. kita lak rasa excited bila tngok dorang kawin,, seriously time tngok gambar kt fb,, jelez menyerang,, haha

    ReplyDelete
  21. Uniknya wishing tree & lampu love! Smoga pasni turn Cik Epal pulak..hehehe...

    ReplyDelete
  22. sweet betul dorang tu kan.. memang sepadan. cik epal bila lagi? hihi

    ReplyDelete
  23. cantik je dua2 walaupun lipstick merah mak ngah mengamcam gitu
    :)

    ReplyDelete
  24. wow best giler~~ hihi,,cik epal bile pulak,nak nek pangkat puan epal,,hihi

    ReplyDelete
  25. menanti cik epal jadik puan pulak lepas nih..

    ;0

    ReplyDelete
  26. pergh! nampak meriah jew wak...bab lampu bntuk hati tu yg best..cantek n unik~

    ReplyDelete
  27. kelas la kak maghiaa..theme mafia lagi tu...bhahahahah !

    ReplyDelete
  28. congrats for them!
    wish u all kekal ke akhir hayat!

    ReplyDelete
  29. wow. so beauty of u cik epal. n congrats for kak maria and groom . :)

    ReplyDelete
  30. waaaaaaaaaaaaaaa bila cik epal nak kawen ? hahaha

    ReplyDelete
  31. Cik Epal sangat cantik masa pergi kenuri kawen kak Maria nihh (:

    ReplyDelete