Tuesday, December 25, 2012

Fakta ke auta ke,pandai-pandai lah pilih sendiri


Aku tengah bosan. Exam just around the roundabout,tapi malas nak bukak buku. So aku nak cerita sikit sikit lah pasal aku. Kalau kau orang baca, kau orang pon ikut bosan. Yes! misi aku berjaya buat kau orang feeling-feeling bosan sama dengan aku. Kita serupaaa kita serupaaa :D





@ Aku boleh tidur dengan nyenyaknya kalau lampu terbukak dan juga lampu tertutup. Tak kesah la cahaya terang benderang macam nak sambut Deepavali ke. Gelap gelita tak ada eletrik ke. Aku masih lagi boleh tidur dengan nyenyaknya. Hebat bukan?



@Aku boleh bawak kereta tapi aku tak ingat jalan. Sebab kalau aku tak drive, aku akan duduk seat belakang jadi bos. So automatically aku akan tidur. Sebab tu bila aku drive,aku tak tahu jalan. Kadang-kadang nak balik rumah sendiri pon aku sesat



@ Time kecik-kecik dulu aku bercita-cita nak jadi pramugari. Tapi bila dah besar godang,gemok gedempol tendang masuk gol ni,jadi pramugaru je lah yang sesuai. Kang jadi pramugari mahu terbalik pulak kapal terbang





@ Seorang yang mempunyai banyak gila persoalan dalam kepala dan dalam otak. Suka tanya benda pelik-pelik dekat orang. Tapi kadang-kadang bukan nak tahu sangat pon. Saja je nak tanya




@Kalau gosok gigi, akan gosok lidah sekali






@ Dulu masa lepas SPM, Ian Somerhalder pernah masuk meminang,tapi aku tolak dengan alasan dia tak bersunat





@ Seorang yg straight,tidak bengkang bengkok



@- Mempunyai dua lubang hidung dan kandungannya berubah dari masa ke semasa. Kandungannya mempunyai pelbagai perisa. Paling sedap perisa strawberry. Kalau dapat perisa coklat tu kira bertuah badan la tu.






@Aku baru tahu yang Ray J tu bukan berbangsa cina

















Ray J




Ok lah cukup lah aku merepek dan bercerita sedikit sebanyak tentang diri aku. Ada fakta, ada auta. Pandai-pandai kau orang lah pilih mana satu auta, mana satu fakta. ok bye!

17 comments:

  1. ian somahalder pernah meminang saya juga !!! hewhewhewhewh...

    ReplyDelete
  2. suke bace your post... ade yang menhiburkan.. ade yg memberi info.. im still new in blogging.. so, cik epal antara blog yg sya suke bace =)

    ReplyDelete
  3. da mood bosan sgt la tu cik epal~ hee sme la mls bke buku ni huhu tapi exam da dkt la~~

    ReplyDelete
  4. Hahahahahaha, terbaik ur sis ^_^ slalu baca entri sis :)

    ReplyDelete
  5. aku tahu yang pasal Ian tu memang fakta! ahhahahaha...tapi Cik Epal, entry awak pasal durian crepe tu, aku suka sangat. Sebab gambar2nya amat menyelerakan. lepas baca entry tu terus aku oder benda tu dengan kawan!memang sedap sangat!

    ReplyDelete
  6. hahahha boleh pulak nak suh kita pilih..tp yg bab tdo tu, kite same. name pon kaki tdo, boleh je lelap..haha

    ReplyDelete
  7. hahaha.. mostly same jek especially tang kereta tu..

    tadi tersalah baca punya pasal,ingatkan Ray J memang bangsa cina.tengok gambar,mcm tak percaya,bace balik ayat.nampak macam berbangsa cina.then tgk gambar balik.
    dekat 10kali bace balik ayat tu, baru terperasan perkataan "BUKAN" berbangsa cina. hahahhaa

    =P

    ReplyDelete
  8. hahahaha kuat tido ye kak???? sy ni pula tak boleh tido dlm kereta... sakit tengkuk, surely xnyenyakk =.=

    ReplyDelete
  9. Tidur dengan lampu terbukak tak elok untuk badan. senang dapat kanser. :)

    ReplyDelete
  10. lawak la...saya suka baca entry cik epal. =)

    ReplyDelete
  11. haha, lawaknye
    saya suka baca blog cik epal :)

    ReplyDelete
  12. Ok cik epal. Kandungan dlm hidung sgt x boleh blah! hahaha

    ReplyDelete