Wednesday, November 7, 2012

Wanita memang sukar difahami


Bertabahlah wahai lelaki. Perempuan ni memang pelik. Harap mak long










23 comments:

  1. so truuueeeee hehehehe
    cik epal, nak share yaaaa :)

    ReplyDelete
  2. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  3. Memang la wanita begitu! Me pon selalu ask my hubby :P

    ReplyDelete
  4. wanita mmg sukar difahami dan dimengerti. Hehehe. Nice entry. ;)

    ReplyDelete
  5. emmm... no komen... sy memang tabah...teeettt

    ReplyDelete
  6. hurmm....kena banyak buku psikologi dan bahasa tubuh nie

    ReplyDelete
  7. prmpuan sensitip sikit...tp klau prmpuan sensitip biasa..klau lelaki sensitip ..tu masalah..heheh

    ReplyDelete
  8. hehehehehe....kan? kebanyakkan wanita mmg susah difahami...

    ReplyDelete
  9. Ya ....perempuan memang kompleks ... lelaki itu hebat kalau dia betul2 memahami wanita tu ... huhu...

    ReplyDelete
  10. perempuan memang pelik tapi istimewa :)

    ReplyDelete
  11. wanita sensetif jiwanya..wanita suka dsayangi kalau bole nak dgr selalu perkataan "i love u"..hehe

    ReplyDelete
  12. Memang susah nak memahami nye.. kena banyak belajar dan bersabar.. :-)

    ReplyDelete
  13. Hampir setiap hari saya jenguk blog ini... menarik. saya pun nak jadi blogger macam cik epal tapi tak reti hehehe jemput ke blog saya dan komen utk membantu saya www.suarapemikir.blogspot.com

    Thanks All...

    ReplyDelete
  14. laki saya lagi susah nak paham....jahahaha...

    ReplyDelete