Thursday, November 1, 2012

Buah-buahan yang cute! :)

Kagum habis ni

Tak sedar diri




Tembikai yang tak sengaja mencederakan diri nya lalu berdarah. Padahalll




Akibat ketagih dengan bubble tea, perut betik pon penuh dengan buble tea jugekkk 





Kemain anak beranak pisang ni. Berangan ada almari dan baju sendirik







Gigih strawberi pakai mask nak kecik kan pores dan mendambakan kulit licin bak tomato






Bukan kata tomato je yang confused. Aku pon kadang-kadang confused tomato ni dari kelompok mana. Buah-buahan ke sayur-sayuran?





Kau tonyoh dan sembur lah perfume banyak mana pon durian oiii kau tetap berbau kuat. Tapi tak apa, walaupun bau mu begitu mengundang tetapi begitu ramai yang menggilakan isi kau sampai manusia normal pon boleh jadi hantu.






HANTU DURIAN = Kuat mencekik durian







Btw, buah-buahan di atas semuanya comel. Rasa macam nak lempang-lempang je depa ni sebab comel sangat impian masing-masing. Redha je lah dengan kejadian masing-masing ok!! kehkeh :D



30 comments:

  1. comel sungguh, mcm cik epal jugak...

    ReplyDelete
  2. Cute!!!! Paling tak tahan yang strawberry tu! Kah sih hannn..Hahahaha!
    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
  3. stawbery pakai massk sbb nk dpt kulit licin mcm tomato..
    =)

    so funy..

    ReplyDelete
  4. stawbery pakai massk sbb nk dpt kulit licin mcm tomato..
    =)

    so funy..

    ReplyDelete
  5. hye dear..love to read your blog..
    jom masuk contest blogshop sy..;)

    http://www.dewaniescarf.com/

    ReplyDelete
  6. Wahaha durian la buah yg paling sedap walaupun baunya...

    http://izaismail.com

    ReplyDelete
  7. strawberrry awesome :p . hehe blogwalking ya

    ReplyDelete
  8. hehe..macam-macam cerita buah. Tapi saya pun suka buah durian ;-)

    ReplyDelete
  9. comey sangat..
    sama ar..rasa nak lempang2 jer..
    ehikss..

    tpi sya suka giler buah tmbkai..
    bak kata mak saya>>

    klo makan tmbikai tue sampai demam baru nak berhenti..

    ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  10. comey baq hg..! hahaha..mana dapat tu cik epal..?

    ReplyDelete
  11. haha, paling suka bab durian tu :P dia tetap berbau wangiiii" biarpun disembur pewangi bagai nak rak.

    ReplyDelete
  12. comel sungguh, terutama pisang

    http://facebook.com/bungafabrik

    ReplyDelete
  13. haha~ entri yang lucu, bila unsur personifikasi dimasukkan dalam buah-buahan.

    ReplyDelete
  14. comel yang durian last sekali tu huhuhuhu :)

    ReplyDelete
  15. hahaha! kekiutan sangat. paling tak tahan ngan durian tu. kemain sembur perfume bagai XD chidhood memories

    ReplyDelete
  16. KIHKIH.SERIOUS COMEL SEMUA BUAH2 TU.MANA DPT?COMEL GILA KOT

    ReplyDelete
  17. YANG PALING COMEL JAMBU BATU SUKA MINUM BUBBLE TEA.KAHKAH

    ReplyDelete
  18. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum cik epal...mmg cute2 la buah2an tu...:)

    ReplyDelete
  20. hahaha...comel kemain kesemua buah..gigih dengan sifat masing2...

    ReplyDelete
  21. Baru i tau apa motip "pisang lupakan kulit"

    #eh, lupakan kulit tu kacang! Ahahhaa belasahhh

    ReplyDelete