Sunday, October 14, 2012

Kaftan Blouse , Palazzo Pants and Skirt

Dulu aku tak suka pakai kaftan blouse sebab rasa macam nampak gemuk pulak bila pakai. Tapi bila dah pakai, rasa macam best pulak sebab nampak kurus! HAHA Aku je lah yang feeling-feeling kurus walaupun nan hadoo je lah. Best pakai kaftan blouse ni sebab blouse ni tak kan menampak kan lemak-lemak kita yang tersentil di mana-mana. Dan sangat selesa nak bergerak ke mana-mana, tak panas.





 Disebab kan aku suka pakai kaftan blouse ni, so nak share lah kesukaan aku ni dengan orang ramai.Kalau nak pakai, sila pakai dengan inner shirt sekali ok!  Usha-usha meh dan beli lah sekali hehe




KB1 (Kaftan Blouse - Black)
RM70 FREE POSTAGE
Size: Free size ( Fit S to XL)
Material: Chiffon





KB2 (Kaftan Blouse - Blue) - SOLD OUT
RM70 FREE POSTAGE
Size: Free size ( Fit S to XL)
Material: Chiffon



KB3 (Kaftan Blouse - Peach)
RM70 FREE POSTAGE
Size: Free size ( Fit S to XL)
Material: Chiffon



KB4 (Kaftan Blouse - Brown)
RM70 FREE POSTAGE
Size: Free size ( Fit S to XL)
Material: Chiffon





KB5 (Kaftan Blouse - Pink)
RM70 FREE POSTAGE
Size: Free size ( Fit S to XL)
Material: Chiffon





Disebab kan sekarang jarang pakai jeans, selalu pakai palazzo dengan skirt je. So nak jual palazzo dengan skirt jugak lah :D






PZ1 (Palazzo Pants - Mustard) - SOLD OUT
RM60 FREE POSTAGE
Free size (Fit S to L)
Length: 102cm, stretch up to (waist: 33")
Material: Elastane




PZ2 (Palazzo Pants - Orange) SOLD OUT
RM60 FREE POSTAGE
Free size (Fit S to L)
Length: 102cm, stretch up to (waist: 33")
Material: Elastane




PZ3 (Palazzo Pants - Black) - SOLD OUT
RM60 FREE POSTAGE
Free size (Fit S to L)
Length: 102cm, stretch up to (waist: 33")
Material: Elastane




PZ4 (Printed Palazzo Pants - Turqoise Clock) SOLD OUT
RM60 FREE POSTAGE
Free size (Fit S to L)
Length: 102cm, stretch up to (waist: 33")
Material: Polyester





PZ5 (Printed Palazzo Pants - Chain) - SOLD OUT
RM60 FREE POSTAGE
Free size (Fit S to L)
Length: 102cm, stretch up to (waist: 33")
Material: Polyester



ST1 (Skirt - Yellow Chain)
RM60 FREE POSTAGE
Free size (Fit S to L)
Length: 102cm, stretch up to (waist: 33")
Material: Polyester



ST2 (Skirt - Pink Clock)
RM60 FREE POSTAGE
Free size (Fit S to L)
Length: 102cm, stretch up to (waist: 33")
Material: Polyester



Kalau rasa berkenan dan nak membeli-belah boleh emel kepada gathese@yahoo.com . Jangan komen dekat entri ni pulak. Emel terus ok! :)