Friday, September 28, 2012

Artis pakai baju sama

















HAHA Best pulak tengok gambar artis pakai baju sama ni. Boleh buat perbandingan pulak siapa pakai baju lagi cantik :D





 p/s: Kalau nak baca blog cikepal06.blopgspot.com tanpa loading yang lama. Boleh search dan follow dekat nuffnangX. Apps baru,pastu nak baca blog memang laju gila loading. Boleh download apps ni dekat phone! :)

15 comments:

  1. Selamber jer diorang kn..kalau aq ade org pkai bju sme, mmg mnyorok lah.

    ReplyDelete
  2. Selamber jer diorang kn..kalau aq ade org pkai bju sme, mmg mnyorok lah.

    ReplyDelete
  3. Selamber jer diorang kn..kalau aq ade org pkai bju sme, mmg mnyorok lah.

    ReplyDelete
  4. Tapi bila mereka pakai walau baju yang sma..nampak tak ketara sebab gaya yang lain/berbeza....heheh.. Nak wat camne kan..baju sponsor :)

    ReplyDelete
  5. siti nurhaliza dah tiga baju pakai sama,, haha,, nape tu ye,, :P

    ReplyDelete
  6. hahaha.kelakar gak kan?
    ada yg lawa ada yang kureng
    nasib badan la kan

    ReplyDelete
  7. 1. nora vs neelofa..dua2 cantik..
    2. lisa vs maya vs faz.. dua2 lawa..
    3. aliah lee vs dato ct.. kompem lahh ct..
    4. mila vs jac.. jac lg cntik.. mila x sesuai dgn baju tu..
    5. che ta vs siti.. che ta kot..
    6. erm, ct vs sape tah name die.. ct lg santek..
    7. abil vs julia.. dua2 x lawa..
    8. tasha vs ziana.. tasha kot.. ziana zain pkai nmpk seksi sgt.. x sesuai dgn usia..
    9. betty vs stacy.. betty.. sbb stacy lg sesuai pkai kasual.. :)
    10. LO vs fouziah.. eeeewwww.. x santek lahh dua2..
    11. maya vs vee.. maya..!!! :)
    12. jue vs marsha.. jue.. die santek sgt..
    13. ziana vs diana.. dua2 x kena.
    14. fasha vs amiza.. of cos lahh fasha.. wluponn i dun like her..
    15. nurul vs zahida.. zahida kot.. nurul gelap ckit... huu
    16. elyana vs erra vs diana.. erra of cos.. :)

    ReplyDelete
  8. jemput bace ^^

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2012/09/cerpen-cinta-hanya-kita.html

    ReplyDelete
  9. Cik epal... baju cantik tak cantik tak jadi masalah kalau org dah body lawa nih... Muka lawa pun, org boleh ckp lawa pakai bju apa pun...

    (>_<)

    ReplyDelete
  10. baju2 merka sama yea.. dari kedai yang sama kan..

    ReplyDelete
  11. Ok la tu..baju sama2..yg haru kalo buatbbaju mahal2 sekali sama dgn kain langsir..wahahaha

    ReplyDelete