Saturday, August 18, 2012

Tak tahu nak pakai style hijab apa di hari raya?

Tak tahu nak pakai tudung style apa untuk hari raya ni? Atau tengah mencari-cari gaya tudung yang sesuai untuk digayakan setiap hari?? Masa aku tengah berlegar-legar di facebook, tiba-tiba termasuk satu page facebook ni. Tengok muka depa dalam ni macam familiar je semua. Eh cam kenal je,macam pernah makan semeja je ni :D






Usha punya usha, yess memang betul pon depa. Ingatkan salah orang. Meletop uolsss.  Depa akan adakan bengkel  Hijab Sunsilk bersama Scarflets.




Melalui Kempen ‘Hijabku, Gayaku’ yang dilancarkan di laman Facebook Sunsilk Malaysia, Sunsilk telah membentuk kerjasama bersama Scarflets untuk mengalakkan kaum wanita mengorak langkah terhadap penyerlahan gaya individu. Dan Sunsilk juga memberikan kesegaran yang tahan lama untuk wanita bertudung.Pakai tudung, tak ada lah kepala bau macam kepam je. Dengan Sunsilk, bila pakai tudung pon kulit kepala rasa segar dan wangi je :)


Gaya-gaya hijab yang popular telah dipilih. Ada gaya tudung yang anda berkenan? Kot pagi raya blur tak tahu nak pakai tudung style apa,boleh tengok video tutorial depa. Penggayaan tudung ini untuk memberikan keyakinan kepada si pemakai dan pada masa yang sama boleh kekal bergaya. Bila dah pakai cantik-cantik, baru lah yakin dengan sendiri. Ye tak?






Memandangkan fasa untuk mengundi dah habis. Tinggal part untuk ‘cubalah sendiri’ je :)


·         Fasa 2: Cubalah Sendiri




Ada sesiapa nak belajar macam mana nak berhijab dengan salah satu gaya di atas? Cara dia senang je, tengok tutorial  4 gaya hijab paling popular di Facebook Sunsilk Malaysia. Upload gambar anda memakai gaya hijab yang dipelajari daripada video tutorial. Kalau anda yang paling kreatif, anda berpeluang mendapat rm1500 (duit raya wooo) dan jemputan ekslusif ke Bengkel Hijab Sunsilk bersama Scarflets!










Boleh tengok video tutorial di Facebook Sunsilk Malaysia , upload gambar dan menang! Dari 6 Ogos - 31 Ogos 2012! Cepat. Ada masa lagi ni. Mana tahu ada rezeki dapat duit raya RM1500. Hehe. Good luck! :)


12 comments:

  1. bole belaja ni.. kita pun tgh pening nak gaya kn hijab di hari raya nt.. dapat jugak info. TQ miss epal;hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  3. fuyoooooooooo! hehe hi cik epal:P lama tak jumpa naaaa!

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum cik epal...wah semuanya cantik2 la tak tahu nak pilih yg mana satu...:)

    ReplyDelete
  5. dah tengok dah tutorial dia.. tapi belit2 lah.. jap pin sana, jap pin sini. jap masukkan shawl kat sini, jap masukkan shawl kat sana..

    ReplyDelete
  6. Yea, boleh la ushar nanti style yang menawan kalbu - style lah sangat padahal cheq beli tudung instant dan bawal je..heheee ;)

    ReplyDelete
  7. tuk org2 single bley lew kut nk pakai sarat2 gitu .. tuk yg ado anak kecik , yg sarat ngndg .. cm xsesuai plak .. tp aci je kalau nak wat gitu kan

    ReplyDelete
  8. akk style yang atas skali yang no 2 dari kiri . cantik & simple . akk try la pakai . mesti nmpk gojes

    ReplyDelete
  9. kalau tak silap, ain maisarah pun ada kan tu?

    ReplyDelete
  10. kalau nak usha sekitar majlis bengkel sunsilk tu jemput la singgah blog kita tau :)

    ReplyDelete