Tuesday, August 7, 2012

Siapa nak duit raya rm1000??

Wow! rm1000 tuuu. Siapa nak bagi? Tapi ada yang nak bagi. Sepanjang bulan Ramadhan ni, Celcom First Data nak bagi peluang dekat kita semua untuk mendapatkan rm1000 duit raya setiap hari!


Ada 2 pemenang bertuah setiap hari yang boleh menang. Kira nya Celcom First Data keluarkan rm2000 wang tunai untuk diberikan SETIAP HARI selama 30 hari!! Wow!






Sampai tercacak rambut abang ni dapat rm1000. Cicak jatuh pon boleh mati ni =p





Macam mana nak dapat duit raya rm1000 ni?


Soalan yang bagus! Ni nak bagi tahu ni. Apa yang perlu anda lakukan senang je. Beli jumlah tambahan atau melanggan kepada mana-mana Instanet plan atau Mobile Internet plan, dari sekarang sampai 20 Ogos 2012! Cepat! Ada masa lagi ni :)




Beli jumlah tambahan. Makin banyak jumlah tambahan yeng dibeli lagi cerah lah peluang nak dapat rm1000! Tu cara-cara macam mana nak purchase!






Cara ke dua nak menang, boleh melanggan kepada mana-mana Instanet plan atau Mobile Internet plan. Paling mahal pon rm50 je ok. Berbaloi sangat kalau dapat balek rm1000. Balik modal berpuluh kali ganda tuuuu :)


Celcom First Data nak bagi duit raya pon tak nak ke? Try lah, mana tahu ada rezeki untuk dapat duit raya. Untuk maklumat lanjut, KLIK SINI


ok bye!

9 comments:

  1. kayo pakcik satu hari soribu..hehehe

    ReplyDelete
  2. tajuk entry bbntuk soalan tu...saya nak saya nak saya nak..cepatttt..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/cantiknya-kurma-puasaku-kali-ini.html

    ReplyDelete
  3. kena amek tauni.. best kalau dapat...

    ReplyDelete
  4. ngaaa!!!rm1000 tu!!blh beli lemang b'guni2 weyh!! :p

    ReplyDelete